campingplasser i norge

agder

rogaland

Agder har fin kystlinje med mange sjønære og flotte campingplasser. Men innlandet i fylket har også mye å by på – vi har campet både ved hav og på hei.

CAMPINGPLASSER I AGDER

Rogaland er for oss først og fremst Jæren.  Det vakre landskapet langs denne værharde og vakre kyststrekningen har en stor tiltrekningskraft.  På Jæren finner vi noen få campingplasser, vi har besøkt 4 av dem.

CAMPINGPLASSER I ROGALAND

telemark og vestfold

viken og oslo

Telemark og Vestfold er slått sammen til et fylke. Her finnes mange fine campingplasser, både langs kysten i det gamle Vestfold fylke og i det indre av Telemark.

CAMPINGPLASSER I TELEMARK OG VESTFOLD

Camping på Østlandet betyr  både Østfold, i hovedstaden og oppover i det indre av østlandstraktene.

CAMPINGPLASSER I OSLO OG VIKEN

møre og romsdal

innlandet

På Vestlandet har vi et langt lerret å bleke. I løpet av den tiden vi har hatt bobil har vi kun vært på Nordvest-landet et par ganger.

CAMPINGPLASSER I MØRE OG ROMSDAL

Innlandet fylke – vi har vært på noen av campingplassene i dette store fylket – her er det mye å ta av..

CAMPINGPLASSER I INNLANDET 

vestland

trøndelag

Vestland fylke, høye fjell og trange fjorder. Vi har stiftet bekjentskap med en liten del av dette fylket, og campet i vill og vakker natur.

CAMPINGPLASSER I VESTLAND

Vi har beveget oss nordover i landet og testet ut et par campingplasser i Trøndelag Fylke. Det blir nok flere etterhvert…..

CAMPINGPLASSER I TRØNDELAG 

nordland

Vårt første møte med noen av de mange campingplassene i Nordland Fylke. Noen av dem beliggende mellom de høye fjellene, eller ved en blank og stille fjord.

CAMPINGPLASSER I NORDLAND

campingplasser i danmark

nordjylland

midtjylland

Nordjylland har mange flotte campingplasser.  Vi har vært på noen få av dem til nå.  Skiveren i nord, Øster Hurup i øst, Mariager i syd og Klim Strand i vest.  Alle plassene fint beliggende i det danske klittelandskapet, og med havet som nærmeste nabo.

CAMPINGPLASSER I NORDJYLLAND

Midt i Jylland – enten ved Vesterhavet eller Kattegat. Siden vi liker oss best i nærheten av havet er det naturlig å velge et sted ved en av kystene – den lune østkysten eller den mer værharde vestkysten.

CAMPINGPLASSER I MIDTJYLLAND

 

syddanmark

fyn

Det sydlige Jylland med sin flotte kystlinje langs Vesterhavet og sin mer lune østkyst.  Vi har mye å utforske i dette området, og campingplassene er mange. Vi har vært på noen få av dem til nå.

CAMPINGPLASSER I Syddanmark

Fyn og øyene i Fynshavet – her er det mye å ta av.  Små og intime campingplasser med personlig service, og store ferieparker hvor vi også finner oss til rette med vår Hymer.

CAMPINGPLASSER PÅ FYN

 

sjælland

lolland-falster og møn

Sjælland er i høyeste grad i startgropen. Listen over steder vi har lyst til å oppleve her er lang, og kartet viser oss at det er mye å ta av på campingfronten.

CAMPINGPLASSER PÅ SJÆLLAND

 

Helt syd i Danmark ligger øyene Lolland, Falster og Møn.  Pluss et vell av småøyer hvor livet går litt saktere.  Omgitt av Østersjøen, Smålandshavet, Langeland og Ferner Bælt finner vi alltid en sjønær camping i dette området.

CAMPINGPLASSER PÅ LOLLAND-FALSTER OG MØN

bornholm

Bornholm – solskinnsøya i Østersjøen.  Begrenset areal, og begrenset antall campingplasser.  Det finnes lite overnattingsmuligeter inne på øya, alle campinger ligger ut til sjøen, fra Sandvig i nord til Dueodde i syd.

CAMPINGPLASSER PÅ BORNHOLM

campingplasser i sverige

västre götaland

värmland

Västra Götaland  strekker seg fra kysten og innover mot de to store innsjøene midt i Sverige. Et stort område med mange campingplasser – det er nok langs Bohuslänkysten vi har campet mest her, i tillegg til to-tre plasser ved Vänern og Vättern.

CAMPINGPLASSER I VÄSTA GÖTALAND

Värmland, fylket nord for Västra Götaland. Her har vi mye usett, men noen fine campingplasser rundt den nordlige delen av Vänern har fått besøk av oss.

CAMPINGPLASSER I VÄRMLAND

dalarna

östergötland

Dalarnas län, innland og skog, men også vakre områder ved innsjøen Siljan. 

CAMPINGPLASSER I DALARNA

Området mellom Vättern og Østersjøen – Östergötland – med blant annet Göta Kanal.

CAMPINGPLASSER I ÖSTERGÖTLAND

jönköping

halland

Jönköping  ligger omtrent midt i den sydlige delen av Sverige. Til nå er Gränna Camping ved Vätterns østbredd det eneste kjennskapet vi har til denne delen av landet. Vi kommer nok tilbake flere ganger for å se mer av området.

CAMPINGPLASSER I I JÖNKÖPING

skåne

kalmar

Skåne forbinder vi med åpent landskap og duvende mark og åker. Dette fylket syd i Sverige er et nokså ukjent område for oss. Skåne vil vi gjerne utforske nærmere. 

CAMPINGPLASSER I SKÅNE

Kalmar län – helt øst i Svergie. Her finner vi Öland, som vi stiftet et flott bekjentskap med gjennom 3 flotte uker sommeren 2022.

CAMPINGPLASSER I KALMAR

bobilparkeringer

bobilparkering i norge

bobilparkering i danmark

bobilparkering i sverige

fricamping