nordjylland

Nordjylland har mange flotte campingplasser.  Vi har vært på noen få av dem til nå.  Plassene er fint beliggende i det danske klittelandskapet, og med havet som nærmeste nabo, eller mellom høye trær inne i landet som gir godt le for vinden.

MIDTJYLLAND

Midt i Jylland – enten ved Vesterhavet eller Kattegat. Siden vi liker oss best i nærheten av havet er det naturlig å velge et sted ved en av kystene – den lune østkysten eller den mer værharde vestkysten.

syddanmark

Det sydlige Jylland med sin flotte kystlinje langs Vesterhavet og sin mer lune østkyst.  Vi har mye å utforske i dette området, og campingplassene er mange. Vi har vært på noen få av dem til nå.

FYN

Fyn og øyene i Fynshavet – her er det mye å ta av.  Små og intime campingplasser med personlig service, og store ferieparker hvor vi også finner oss til rette med vår Hymer.

SJÆLLAND

Sjælland er  i startgropen.  Listen over steder vi har lyst til å oppleve er lang.  Det blir nok tilføyd flere campingplasser på denne listen etterhvert.

LOLLAND-FALSTER OG MØN

Helt syd i Danmark ligger øyene Lolland, Falster og Møn.  Pluss et vell av småøyer hvor livet går litt saktere.  Omgitt av Østersjøen, Smålandshavet, Langeland og Ferner Bælt finner vi alltid en sjønær camping i dette området.

BORNHOLM

Bornholm – solskinnsøya i Østersjøen.  Begrenset areal, og begrenset antall campingplasser.  Det finnes begrensede overnattingsmuligeter inne på øya, alle campinger ligger ut til sjøen, fra Sandvig i nord til Dueodde i syd.