agder

Agder har fin kystlinje med mange sjønære og flotte campingplasser. Men innlandet i fylket har også mye å by på – vi har campet både ved hav og på hei.

ROGALAND

Rogaland er for oss først og fremst Jæren.  Det vakre landskapet langs denne værharde og vakre kyststrekningen har en stor tiltrekningskraft.  På Jæren finner vi noen få campingplasser, vi har besøkt noen av dem.

telemark

Vi liker oss i Telemark. Her har vi campet på flere hyggelige campingplasser både ved kysten og i det indre av fylket.

VESTFOLD

Vestfold  - det lille fylket med de mange campingplassene. Her ligger de nærmest som perler på en snor, med vakker beliggenhet ved havet. 

OSLO

Oslo er igjen blitt eget fylke, og har sine to campingplasser som tilhører kjeden Top Camp. Både Bogstad og Ekeberg camping får regelmessig besøk av oss.

BUSKERUD

Buskerud med sine dalfører har mye fint å by på når det gjelder camping. Vi kan dra til fjells og campe, eller holde oss mer i lavlandet ved en fjord eller ei elv som renner forbi.

ØSTFOLD

I Østfold fylke har vi enda mye usett og ugjort. Her har vi kun campet på 3 plasser, til gjengjeld  flotte plasser med fine omgivelser å utforske.

INNLANDET

Innlandet fylke – vi har vært på noen av campingplassene i dette store fylket – her er det mye å ta av.

MØRE OG ROMSDAL

På Vestlandet har vi et langt lerret å bleke. I løpet av den tiden vi har hatt bobil har vi kun vært på Nordvest-landet et par ganger.

VESTLAND

Vestland fylke, høye fjell og trange fjorder. Vi har stiftet bekjentskap med en liten del av dette fylket, og campet i vill og vakker natur.

TRØNDELAG

Vi har beveget oss nordover i landet og testet ut et par campingplasser i Trøndelag Fylke. Det blir nok flere etterhvert…..

NORDLAND

Vårt første møte med noen av de mange campingplassene i Nordland Fylke. Noen av dem beliggende mellom de høye fjellene, eller ved en blank og stille fjord.