nordjylland

løgstør havn

voerså havn

remmerstrand bådelaug

Bobilparkering i havna i Løgstør ved Limfjorden. Fin plass med utsikt til kanalen. Strøm, vann og tømming. Tilgang til fine toaletter og dusj. Havnemesteren kommer rund og tar betaling på ettermiddagen.

Koselig bobilparkering ved Voerså Fiskerleje. God plass til mange bobiler. Alle fasiliteter. Betaling i kontanter i postkasse. Stille og fredelig sted.

Liten og hyggelig bobilparkering i en liten havn ved Limfjorden. Oppmerkede plasser, bord og benker, tilgang til kjøkken og dusj/wc. Vannfylling, men ingen tømming

nykøbing mors

gjodset

hou

Parkering for bobiler i havna i Nykøbing Mors ved Limfjorden. Alle fasiliteter. Kort vei til sentrum med butikker og restauranter. 

Sjarmerende plass for 6 bobiler på en vingård 1 mil nord for Ålborg. Strøm og tilgang til kjøkken, dusj og WC. Vannfylling, men ingen tømming. Frodige omgivelser og imøtekommende vertskap

Plass for bobiler ved Hou Mole, lystbåthavn i Hou på Nordjyllands østkyst. Strøm og tilgang til dusj/wc. Vann og  tømming. 

GAARDBO

Bobilparkering i hyggelige omgivelser på en gård i Horne få kilometer fra Hirtshals. Strøm og vann. Plasser på gress. Kontant betaling. Ideelt for ferjeavgang neste morgen. 

midtjylland

juelsminde

øer sluse

egå marina

Fin og populær bobilparkering i sentrum av Juelsminde. Tømming og tilgang på dusj/wc i havnen. Betaling på automat. Fine strender og turmuligheter.

Bobilparkering med fin beliggenhet ved Øer sluse syd for Ebeltoft. Tilgang til strøm og sanitæranlegg. Fredelige omgivelser i nærheten av Øer Maritime Ferieby.

Plasser for bobiler i havna i Egå Marina ca 1 mil utenfor Århus. 8 oppmerkede plasser med strøm og tilgang til dusj/wc. Tømmefasiliteter. Plassene er noe korte og smale. Fin sykkelvei inn til Århus sentrum. 

syddanmark

oasen rømø

aabenraa sejlclub

svovelsyrekajen fredericia

Den flotteste bobilparkering vi har vært på.  Ligger på Rømø sydvest i Danmark.  Alle fasiliteter.  Betaling på automat. Flotte plasser i sirkel rundt en dam.  Ligger landlig, greit å ha med sykkel. 

Stellplass i Aabenraa helt syd i Danmark.  Stor grusplass med strøm og alle fasiliteter.  Fin båthavn og kort vei til bysentrum.  Fin strand og fine omgivelser. Betaling på automat.

Stor gratis parkeringsplass for bobiler ved Svovelsyrekajen i Fredericia. Fin utsikt ut over Lillebælt. Ingen fasiliteter. Gangavstand til sentrum. Plassen er besluttet stengt for bobiler fra høsten 2022

aarøsund

katrinegård

green

Fin bobilparkering i lystbåthavna i Årøsund på østkysten av Jylland – tvers overfor Fyn. Strøm, vann og tømmemuligheter. Dusj og WC. Betaling på automat. Kjøkken og oppholdsarealer ute og inne.

Plass for bobiler på en gård helt syd i Jylland. 6 plasser på grus med strøm og tilgang til sanitær. Tømmefasiliteter. Betaling i kontanter

Fin parkering for bobiler i landlige og grønne omgivelser rundt en liten innsjø. Oppmerkede plasser med og uten strøm. Tømmefasiliteter. Plassen er selvbetjent, betaling i kontanter.

kammerslusen

Bobilparkering ved restaurant Kammerslusen utenfor Ribe. Oppmerkede plasser, kan bestilles online. Naturskjønt område – alle fasiliteter. 

fyn

bagenkop havn

kerteminde

Fin bobilparkering syd på Langeland i Danmark.  Strøm, vann og tømming.  Tilgang til sanitær.  Hyggelig lite sentrum og stor gjestehavn. Betaling på automat. Flotte sykkelmuligheter.

Bobilparkering i havna i Kerteminde. Flott plass med utsikt til båtene, kort vei til sentrum og tilgang til fine sanitæranlegg. Tømmestasjon og strøm. Betaling på automat.

sjælland

karrebæksminde

korsør sejlclub

Koselig bobilparkering midt i havnen i Karrebæksminde. Strøm og tilgang til sanitær. Betaling på automat. Tømming av toalett og spillvann.  Gangavstand til Karrebæksminde sentrum.

Bobilparkering ved Korsør havn. Stor grusplass med flott utsikt til Storebælt. Strøm og tilgang til sanitær. Tømming. Betaling på automat. Sykkelavstand til Korsør sentrum. Restaurant på havnen.

lolland-falster og møn

gedser havn

Parkering for bobiler på grusplass i lystbåthavna i Gedser, lengst syd på Falster. Tilgang til strøm og sanitær. Betaling på automat.