agder

risør

Bobilparkering på Tjenna få minutters gange fra Risør sentrum. Betaling på automat . Strøm og tømming av kjemikalietoalett

tromøya

Fine plasser på gress for bobil på området til Hove Leirsenter på Tromøya. Strøm og tømming tilgjengelig. Tilgang til sanitæranlegg. Mange aktivitetsmuligheter på leirområdet. Flotte turmuligheter i Raet Nasjonalpark.

KVINESDAL

Oppmerkede parkeringplasser for bobiler i Kvinesdal sentrum. Flott beliggenhet ved elva. Strøm og tømmefasiliteter.  Gangbro over elva til sentrum med butikker og spisesteder. Toalett tilgjengelig ved Kvinabadet.

søndeled

Parkering for bobiler på bryggekanten i Søndeled. Strøm og tømming av toalett. Butikk og restaurant på stedet. 

LYNGDAL

Hyggelig bobilparkering i landlige omgivelser rett utenfor Lyngdal sentrum. Strøm og tømming av toalett og gråvann. Vannfylling.

BIRKELAND

Bobilparkering rett utenfor Birkeland sentrum med fin beliggenhet ved Tovdalselva. Enkel standard, ikke strøm. Søppelkasse. Tømmestasjon noen hundre meter mot Birkeland. Fine turmuligheter.

BORSHAVN

Hyggelig bobilparkering på brygga i Borshavn. Tilgang på strøm og tømming. Fine turmuligheter og kort vei til Lista Fyr. Matvarebutikk i nærheten.

TVEDESTRAND

Enkel grusparkering uten noen form for fasiliteter med gangavstand til sentrum. Reservert for bobiler. Deler av parkeringsplassen brukes også av personbiler.

LINDESNES

Parkering for bobiler ved LIndesnes Fyr. Toaletter tilgjengelig ved informasjonssenteret. Fyret på Norges sydligste punkt er en mye besøkt severdighet. Fine turstier i området.

KRISTIANSAND

Fint opparbeidet bobilparkering på Kongsgård 2 km utenfor Kristiansand sentrum. Strøm, tømming og vannfylling. Turområder og dagligvarebutikker i nærheten. 

FLEKKEFJORD

Hyggelig og sentrumsnær bobilparkering rett ved sjøen i Flekkefjord.  Fine grøntarealer og grillområde rett ved plassen.  Remabutikk rett rundt hjørnet.  Strøm, tømming, dusj og WC.

FROLANDS VERK

Hyggelig bobilparkering i naturskjønne omgivelser ved Frolands Verk.  Tilgang på strøm. WC i nærheten. Plasser på gress med utsikt over vannet. 

ÅMLI

Store asfalterte plasser for bobil ved Engenes Badepark i Åmli.  Gratis å stå her – ingen fasiliteter utenom søppelbøtte.  I sommersesongen tilgang til toaletter ved badeparken. Stille og rolig område. 

GRIMSTAD

2 plasser reservert for parkering av bobiler ved Norsk Hagebruksmuseum på Dømmesmoen i Grimstad. Krever Nortrip medlemskap. Flott parkområde og turmuligheter i området

HOVDEN

Plasser reservert for bobiler på Hegni Friluftsområde ved Hartevann på Hovden. Tilgang på strøm og toalett. Fint område med strand, kanoutleie, turmuligheter etc. Gangavstand til sentrum. 

ROGALAND

JØRPELAND

Bobilparkering på oppmerkede plasser på havna i Jørpeland. Strøm og tilgang til dusj og WC. Sentrumsnært. Turløyper i området. Kort vei til Preikestolen.

TAU I RYFYLKE

Hyggelig liten bobilparkering ytterst i gjestehavna i Tau i Ryfylke. Tilgang til strøm, WC, dusj og vannfylling. Tømming av toalett. Sykkelmuligheter og fine turløyper i Tau-marka

JERSEYMEIERIET

Bobilparkering på Jerseymeieriet på Herigstad Gård noen kilometer fra Bryne. Krever Nortrip-medlemskap.  1 plass tilgjengelig. Gårdsutsalg med gårdens produkter. Stille og fredelig.

KRONEN GAARD HOTEL

Parkering for inntil 3 bobiler på hotellets parkeringsplass. Krever Nortrip-medlemsskap. Frokost og middag kan bestilles på hotellet. Litt trafikkstøy fra veien som går forbi.

TELEMARK

GAUTEFALL

Plasser for parkering av bobiler med strøm ved Gautefall Ski Lodge. Fine turløyper i nærheten. Tilgang på dusj og WC. Gratis å stå der med Nortrip medlemskap. Noen plasser er litt ujevne.

SKIEN

Fin bobilparkering i fritidsparken 2-3 km utenfor Skien sentrum. Strøm, tømmemuligheter og vannfylling. Dusj og WC tilgjengelig på hotell Fritidsparken eller i ishallen. Mange aktivitetsmuligeter i parken og flotte turmuligheter.

notodden

Stor bobilparkering ut mot vannet nær Notodden sentrum. Rikelig med plasser, strøm, vann, tømming og sanitær. Betaling på automat.

DRANGEDAL

Bobilparkering ved Drangedal Bygdetun. Ingen fasiliteter. Fin beliggenhet ved et friluftsmuseum med utsikt over et tjern. Fine turmuligheter i området. Kort vei til Drangedal sentrum.

ULEFOSS

Bobilparkering ved Ulefoss Brygge. Plasser med strøm og tilgang til sanitæranlegg og vannfylling ved gjestebrygga. Tømmestasjon på Essostasjon like i nærheten. Flotte områder på Ulefoss med Øvre Verket og slusene. 

KRAGERØ

Enkel grusparkering på Stilnestangen i Kragerø. Ingen fasiliteter, men fin utsikt ut over sjøen og mot byen.  Drftes av Apcoa parking. 

villmarkseventyret

Fin bobilparkering på heia mellom Drangedal og Lunde. Plasser i flere nivåer. Tilgang på sanitæranlegg og tømming.. Ikke strøm. Flotte turmuligheter i området.

langesund

Parkering for bobiler ved Quality Badeparken i Langesund. Grusplass med strøm. Tømming bak Skjærgårdshallen. Kort vei til sentrum.

VESTFOLD

HORTEN

Fin plass for bobiler i Horten Gjestehavn.  Tilgang til sanitæranlegg og tømming av kjemikalietoalett.  Strøm.  Ikke gråvannstømming.  Ligger i Horten sentrum.

stavern

Plasser hvor bobilen kan parkeres på gress eller asfalt ved Stavern Folkehøyskole. Strøm, tømming og vannfylling tilgjengelig. Tilgang til dusj og WC. 10-15 minutters gange til Stavern sentrum. Flotte turmuligheter langs kyststien.

LARVIK

Bobilparkering ved Skottebrygga midt i Larvik. Utsikt over havna og sjøen, gangavstand til alle byens fasiliteter. Strøm og tømming.

VERDENS ENDE

Parkering for bobiler ved Verdens Ende på Tjøme. Døgnavgift betales via Easy Park app.  Tilgang til toalett og dusj, ellers ingen fasiliteter. 

SANDEFJORD

Populær bobilparkering i ved havna i Sandefjord.  Alle fasiliteter. Må være ute i god tid for å få plass.  Sentrum rett rundt hjørnet og fine tur- og sykkelmuligheter..

SANDEFJORD

Oppmerket parkering ved havna i Sandefjord. Avgift mellom 08 og 18, gratis resten av døgnet. Kun tillatt å parkere med bobil i raden nærmest veien. 

ØSTFOLD

STRØMSFOSS

Idyllisk parkering for bobiler ved slusene i Strømsfoss. Tilgang på servicehus med dusj og WC. Strøm og tømming. Betaling via Vipps.

MOSS

Bobilparkering direkte på bryggekanten et steinkast fra fergeleiet i Moss. Gangavstand til sentrum, tilgang på strøm, vann og tømming. Dusj og WC på plassen. 

MYSEN

Gratis parkering for 8 bobiler i sentrum av Mysen. Tilgang på strøm. Plassene er noe korte. Ikke spesielt mye trafikk på veien som går forbi. 

AKER GÅRDSBUTIKK

Plass for 2 bobiler på Aker Gårdsbutikk i Råde i Østfold. Landlige omgivelser, stille og rolig. Utsalg med begrenset åpningstid. Krever Nor-Trip medlemskap. 

ØRJE

Bobilparkering i tettstedet Ørje ved E-18. Oppmerkede plasser med strøm og tilgang til WC og tømming av toalett. Betaling via app. Fine omgivelser ved slusene og beliggende inntil flott friområde. Mye trafikkstøy. 

BUSKERUD

VIKERSUND

Parkering for 7 bobiler ved Vikersundbakken. Strøm og vannfylling. Tilgang til toalett på skiflyvningskroa som også serveres lunsj og middag. Flott utsikt mot bakken og ned mot Vikersund.

MØRE OG ROMSDAL

atlandethavsveien

Flott plass ved havet ved Atlanterhavsveien.  Strøm. Dusj og toalett. Tømming av toalett.  Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel. 

STRØMSHOLMEN

Stor parkeringsplass ved Atlanterhavsveien med flott havutsikt. Gratis å stå her på dagtid, avgift etter kl 18.00. Tilgang til toalett ved Strømsholmen Marina på andre siden av veien.

nordland

ENGELØYA I STEIGEN

Enkel parkering for bobiler ved havet på Engeløya. Ingen fasiliteter bortsett fra tilgang på vann, og søppelkasser. Nydelig beliggenhet. Betaling via Vipps.

SANDHORNØYA

Parkering for bobiler ved Spar-butikken i Våg på Sandhornøy. Flott beliggenhet ved sjøen. Strøm, tømming, påfylling av vann og tilgang til dusj og WC. Betaling i kassa på Spar. 

LØDINGEN

Fin plass for bobiler i småbåthavna i Lødingen. Gangavstand til sentrum. Alle fasiliteter som trengs.

LOFOTEN

Fin bobilparkering ved sjøen i Lyngvær i Lofoten.  Halvparten av plassene har strømuttak. Noe tilårskomne sanitæranlegg.