västre götaland

Sjötorp

trollhättan

håverud

I hyggelige Sjötorp ved Vänern ligger denne bobilparkeringen i starten av Göta Kanal.  Strøm og sanitæranlegg.  Toaletttømming – ikke gråvannstømming.  Betaling i Cafe Baltzar.

Bobilparkering med flott utsikt til Trollhättans sluseområde.  Strøm og tømmemuligheter.  Vannfylling. Tilgang til dusj og WC ved slusene. Betaling på automat.  Flott turområde ved slusene.

Stellplass/enkel campingplass i Håverud ved slusene i Dalslands Kanal. Store oppstillingsplasser. Dusj/WC, kjøkken og tømming av toalett. Ikke gråvannstømming. Fint område ved slusene og akvedukten.

grebbestad

hällekis

grebbestad

Parkering for bobiler på grus ved Sportshopen rett utenfor Grebbestad. Strøm, men ikke på alle plasser. Tømming av toalett og gråvann. Fylling av vann. Plassene bookes og betales på nett.

Hyggelig sted for parkering av bobiler i Hällekis ved Vänerns sydøstlige bredd. Få strømplasser. Gråvann og dotømming. Betaling i kontanter som legges i konvolutt. Gangavstand til Hantverksgatan i Hällekis med flere utsalg for kunsthåndverk. Fin havn med grillplasser.

Stort område for bobiler rett utenfor Grebbestad. Strøm. Tømming av toalett og gråvann ved Sportshopen. Plassene bookes og betales på nett. Fin og fredelig plass på gress.

karlsborg

sunnanå

lyrestad

Fin plass for bobiler i havna i Karlsborg. Strøm, vannfylling og   tømmefasiliteter. Gangavstand til Karlsborg sentrum og fine sykkelmuligheter i området. 

Flott havneområde ved Vänerns vestbredd med plass til bobiler. Alle fasiliteter. Restaurant. Stor havn med mange ferieboliger.

Fin ställplass helt inntil kanalen i Lyrestad. Strøm, tilgang til sanitær og tømmefasiliteter. Sykkelmuligheter i begge retninger langs kanalen. Ica-butikk i Lyrestad. Kun kontant betaling eller Swish.

upperud

Åmål

henån

Fin og populær bobilparkering i landlige omgivelser ved Dalslands Kanal. Deler fasilitetene med gjestehavna.  Har alt som trengs. Betaling Swish eller kontant.

Romslig plass for parkering av bobiler kort vei fra sentrum. Ikke strøm. Tømming av gråvann og do. Dusj og WC på plassen. Også mulig å benytte sanitær ved gjestehavna et stykke unna.

Stor bobilparkering i havna i Henån på Orust. Strøm, vann og tømming. Plasser på grus, mange med utsikt over havna. Icabutikk i nærheten. 

SMögen

ljungbytorp

BRÅLANDS GÅRD

Ställplass for bobiler i utkanten av Smögen. Veldig romslige plasser på grus nær havet. Strøm og tømmefasiliteter. Icabutikk rett over veien. Betaling via app

Liten stellplass for 4 bobiler på landet i Tanumshede. Treplanting og utemøbler. Imøtekommende eier. Fine turmuligheter i området. Vannfylling, ingen tømming

Fint tilrettelagt bobilparkering utenfor Munkedal. Plasser på grus med gressmatte ved siden av. Landlige omgivelser. Toalett, dusj og utekjøkken. Tømming av toalett. Fine turmuligheter

halland

bua hamn

GRIMSHOLMEN

Flott plass i gjestehavna i Bua på Sveriges vestkyst.  Tilgang til gjestehavnas sanitæranlegg.  Toalett- og gråvannstømming.  Strøm.  Betaling på automat.

Fint sted med 9 bobilplasser på gress noen kilometer fra Falkenberg. Imøtekommende vertskap. Strøm, vannfylling og tømming av toalett. Fine turmuligheter

skåne

persköp

råå

höganäs

Fredelig ställplats på landet i Skåne. Plasser beliggende mellom trærne ved et lite tjern. Noen plasser har mye skygge. Alle fasiliteter. Fin sykkelvei inn til sentrum av Örkeljunga. 

Stor asfaltert plass for bobiler i landsbyen Råå noen kilometer utenfor Helsingborg. Strand, koselig miljø langs kanalen og stor båthavn. Betaling via hjemmeside. Strøm og tilgang dusj/wc.

Fin og stor parkering for bobiler i havna i Höganäs. Alle fasiliteter. Kort vei til sentrum, strand og spisesteder i havna. Flotte sykkelmuligheter langs Kattegatleden. 

landskrona

Flott og veldig populær bobilparkering i Lundåkrahamnen noen kilometer utenfor Landskrona sentrum. Mange plasser, de fleste i første rekke mot havna. Alle fasiliteter, fint havnemiljø og 2 spisesteder.

värmland

grums

Nysäter

arvika

Flott plass for parkering av bobiler ved Grumsfjorden – en fjordarm av Vänern. Gratis. Fin strand og badeplass like ved. Utedo.

Hyggelig bobilparkering ved småbåthavna i Nysäter ved Säffle Kanal. Strøm, dusj og WC, kjøkken og tømmefasiliteter. Betaling kontant eller Swish.

Fin plass for bobiler ut mot vannet i båthavna i Arvika. Treplanting til hver plass. Strøm og tømmefasiliteter, tilgang på dusj, WC og kjøkken. Plassene må bookes og betales på forhånd. 

östergötland

bergs slussar

borensberg

norsholm

Stor bobilparkering ved slusene i Berg langs Göta Kanal.  Tilgang til sanitæranlegg.  Ikke strøm.  Tømmefasiliteter.  Nær tettstedet Berg med spisesteder og innkjøpsmuligheter.  Flott sluseområde og fint utgangspunkt for sykkelturer langs kanalen.

Veldig fin bobilparkering helt inntil Göta Kanal i Borensberg.  Flotte sanitæranlegg.  Kafe.  Strøm.  Toalett- og gråvannstømming.  Betaling i kafeen. Kan forhåndsbookes.

Hyggelig sted langs Göta Kanal med mange plasser for bobiler. Plasser med og uten strøm. Fin utsikt over kanalen og fine sykkelmuligheter. Tømming av toalett og vannfylling. Gangavstand til tettstedet Norsholm med sluser, kafe og Ica butikk. Mye togtrafikk forbi.

söderköping

stegeborg

vadstena

Fin bobilparkering i sentrum av Söderköping. Romslige plasser på grus, strøm og tømming. Ligger inntil kanalen med fine sykkelmuligheter og spisesteder langs vannet.

Fin plass for bobiler i Stegebord ved innløpet fra Østersjøen. Utsikt til båthavna og Stegeborg slottsruin. Linjeferge over sundet. Restaurant, tømmemuligheter og sanitær. Plassene kan bookes og betales på nett.

Fin og sentrumsnær bobilparkering med utsikt til slottet i Vadstena. Oppmerkede plasser. Tilgang til dusj og WC i gjestehavna – litt langt å gå. Plassene kan forhåndsbookes.

kalmar

sandvik

grönhögen

Bläsinge strand

Populær plass som fort fylles opp. Beliggende i havna i Sandvik på Ölands vestkyst. Lite tettsted med spisesteder og Ica-butikk. Fine sykkelmuligheter langs kysten. Strøm og tømming. Betales via campingspot.com.

Fin og populær stellplass syd på Öland. Alle fasiliteter. Hyggelig vert. Plasser med fin utsikt ut over havet og solnedgangen. Lite tettsted med havn, restaurant og Ica-butikk. Fint å sykle til Ölands sydspiss.

Stor åpen gress-slette med plass for en del bobiler. Ingen fasiliteter. Utedo. Kontant betaling med penger i konvolutt. 2-300 meter fra Bläsinge Hamn som har plass for noen bobiler. Fin sandstrand

kårehamn

böda hamn

byxelkrok

Koselig plass i havna i Kårehamn med plasser helt på bryggekanten. Strøm og tømmefasiliteter, dusj og wc. Havnemesteren kommer og tar betaling. Populær restaurant i havna.

Populært sted i Böda Hamn. Plass til mange bobiler, bare den forreste rekka ut mot sjøen hadde strøm. Tilgang dusj og wc, tømming av toalett og spillvann og fylling av vann. Spisesteder og fiskeutsalg i havna. Stor Ica-butikk en kort sykkeltur unna. Fin strand. Betaling via nett.

Parkering for bobiler sentralt i havna i Byxelkrok nordvest på Öland. Betaling via nettet. Mange spisesteder i området. Fin utsikt over sjøen og fin solnedgang.  Gjestehavnas sanitærfasiliteter kan brukes. Strøm, tømming og tannfylling. Livlig område.

Byxelkrok Neptun åkrar

Kallahamn

Stor naturstellplass 2 km nord for Byxelkrok. Ingen fasiliteter. Rolig og fredelig sted midt i naturen. Betaling i kontanter som legges i postkasse. 

Oppstillingsplasser for bobiler i Kallahamn på Ölands østkyst. Plasser med og uten strøm, tilgang kjøkken, dusj og wc. Tømmefasiliteter og vannfylling. Veldig hyggelig og hjelpsom vert. Betaling Swish eller kontant. Kort vei til sjøen. 

Jönköping

ställplats Ulricehamn

ställplats sandhem