Västre götaland

värmland

Västra Götaland  strekker seg fra kysten og innover mot de to store innsjøene midt i Sverige. Et stort område med mange campingplasser – det er nok langs Bohuslänkysten vi har campet mest her, i tillegg til to-tre plasser ved Vänern og Vättern.

CAMPINGPLASSER I VÄSTA GÖTALAND

Värmland, fylket nord for Västra Götaland. Her har vi mye usett, men noen fine campingplasser rundt den nordlige delen av Vänern har fått besøk av oss.

CAMPINGPLASSER I VÄRMLAND

dalarna

östergötland

Dalarnas län, innland og skog, men også vakre områder ved innsjøen Siljan. 

CAMPINGPLASSER I DALARNA

Området mellom Vättern og Østersjøen – Östergötland – med blant annet Göta Kanal.

campingplasser i östergötland

jönköping

halland

Jönköping  ligger omtrent midt i den sydlige delen av Sverige. Til nå er Gränna Camping ved Vätterns østbredd det eneste kjennskapet vi har til denne delen av landet. Vi kommer nok tilbake flere ganger for å se mer av området.

CAMPINGPLASSER I i jönköping

Hallands Lan – syd for Bohuslän  – ligger ut mot vestkysten av Sverige. Foreløpig et nokså ubleket lerret – her er mye vi har lyst til å utforske.

skåne

kalmar

Skåne forbinder vi med åpent landskap og duvende mark og åker. Dette fylket syd i Sverige er et nokså ukjent område for oss. Skåne vil vi gjerne utforske nærmere. 

CAMPINGPLASSER I SKÅNE

Kalmar län – helt øst i Svergie. Her finner vi Öland, som vi stiftet et flott bekjentskap med gjennom 3 flotte uker sommeren 2022.

campingplasser i kalmar