Fra Bie i Grimstad dro vi nedover til Lillesand etter to netter. Brygga i Lillesand – ja kanskje, men Tingsaker er egentlig hyggeligere.

Tingsaker Camping har ikke åpnet ordentlig for sesongen enda, men etter å ha snakket med innehaveren på telefon ble det klart at vi gjerne kunne stå der, det er tilgang på strøm og tømming av toalett. I tillegg var sanitærbygget delvis åpent.

Da ble det Tingsaker Camping et par solrike og fine marsdager. Det stod 4-5 bobiler der da vi kom, så vi var ikke helt alene på denne fine plassen som var åpen uten å ha åpnet skikkelig enda.

29. mars 2019

Parkert i mars-sola på Tingsaker Camping
Leveggen var god å ha i den litt kjølige marsvinden
Tingsaker Camping - rett ved sjøen og med fine utearealer
Fin sandstrand på campingen
Utleiehyttene - ikke tatt i bruk for sesongen enda
Båthavna ved campingen - enda glissent med båter
Plenen er grønn, snart grønnes trærne også
Ved fjære sjø kan man gå tørrskodd over til den lille holmen i bakgrunnen
Litt fastliggere på Tingsaker - noen har særdeles flotte tomter...
Bekken som renner ut i havet ved campingplassen
Det er ganske langgrunt på Tingsaker Camping. Ved fjære sjø ligger stranden tørr langt utover

 

Lørdagen opprant litt kjøligere og litt mer blåsende enn de foregående dagene. Vi bestemte oss for å ta en sykkeltur i området. Et stykke fra campingplassen ligger Kaldvellfjorden med et hytteområde et stykke opp fra fjorden. Her hadde mine foreldre en hytte for mange år siden, vi fant fram til hytta, som ikke hadde forandret seg så mye på alle disse årene siden den ble solgt.

 

Det ble en liten tur på sykkelen ned til Lillesand sentrum også – fin sommerby som var rimelig stille en blåsende og kjølig lørdag i mars. Men bobilparkeringa i havna var full – både av bobiler og båter i opplag.

Lillesand - koselig by uansett årstid
Hvitmalte sørlandshus i Lillesand

Etter en heller kjølig og blåsende lørdag opprant søndagen med sol fra skyfri himmel, dog med den samme kalde vinden. Vi dro etterhvert fra Tingsaker Camping og bortover gamle E 18 et stykke til vi kom til rasteplassen ved Svennevik Bro. Fint sted både for fricamping og – som vi gjorde – parkerte bilen i le for den kalde vinden og fikk noen fine timer i sola før hjemturen.

Parkert på rasteplassen ved Svennevig Bro
Fint sted godt egnet for friluftsliv

Med disse 4-5 flotte dagene i fin mars-sol (og litt skyer) er Hymerlivet 2019 i gang. Vi gleder oss allerede til fortsettelsen…….