Schachtholm

Parkering for bobiler ved Kiel-kanalen. Plasser i to rekker, de fleste med utsikt over kanalen og skipstrafikken. Betaling på automat, strøm, vann og tømming. Landlige omgivelser.

STADE

Bynær plass for bobiler i hansabyen Stade. 80 plasser med strøm. Tømmefasiliteter, utekjøkken, dusj og toaletter og tilgang vaskemaskin og tørketrommel. Betaling på automat . Gåavstad til sentrum av Stade. 

FRIEDRICHSTADT

Fin stellplass rett utenfor Friedrichstadt, hyggelig by med flere kanaler. Plasser på grus med gress ved siden av. Strøm og tømming, betaling på automat. 

Celle

Flott stellplass i Celle med gåavstand til byens historiske sentrum. Oppmerkede plasser med strøm og ellers alle fasiliteter. Noen plasser kan forhåndsreserveres. Populær plass som fort blir fullt belagt. 

Höxter

Stor stellplass ved bredden av elva Weser. Gangavstand til sentrum av Höxter. 80 plasser, 50 med strøm. Sanitær og tømming. De forreste plassene har fin utsikt over elva og over til byen

Twistesee

Romslig stellplass med 150 plasser ved bredden av Twistesee noen kilometer utenfor byen Bad Arolsen. De forreste plassene har fin utsikt over sjøen. Fine muligheter for friluftsliv ved innsjøen som har gang- og sykkelvei rundt hele bredden. Stellplassen har alle fasiliteter og en kafe med enkel servering. 

Braunfels

Stellplass for noen bobiler/campingvogner i Campingpark Braunfels. Strøm, dusj og WC, tømmefasiliteter. Restaurant på plassen. Gåavstand til slottet og sentrum i Braunsfels. Grønne omgivelser.

Kirchheim an der Weinstrasse

Stellplass for noen bobiler ved Weingut Rogenwieser. Strøm, vannfylling og tømming. Salg av egenprodusert vin. Landlige omgivelser ved vinmarkene i utkanten av Kirchheim an der Weinstrasse. Flotte sykkelmuligheter langs vinveien. 

Flemlingen

Vingård som tilbyr bobilparkering for inntil 8 biler på gress. Lite sted med flotte sykkelmuligheter i flere retninger. Strøm, dusj og WC og tømming for kjemikalietoalett på plassen. Vingården tilbyr salg av egenproduserte viner.