Det danske blæsevejret fortsetter. Vi dro fra vår idylliske fricamp i skogen i silregn og vind over grensa til Tyskland for å handle litt. Vel tilbake i Danmark dro vi ut på landet og fant en bondegård.

 

Her slo vi oss ned den neste natten, i selskap med kyr og katter og en anseelig mengde fluer. Optimistiske dro vi fram stolene da himmelen klarnet opp og vinden så ut til å roe seg for en stakket stund.  Så lenge det varte.  Sydfra kom uværet, så kraftig at kona på gården tok en runde til alle sine bobilgjester og ba oss alle være obs på vinden og regnet som var på vei. Uværet kom – og uværet gikk – dagen etter opprant ganske brukbar, med lovnad om både sol og mindre vind. 

Skulle vi tilbringe en dag til på denne hyggelige danske bondegården – eller skulle vi finne et annet sted.  Fluene avgjorde – det ble litt for mange av dem som fant veien inn i bilen. Dermed lettet vi anker og dro ut i det grønne. Der fant vi Green – et fint sted fremdeles i landlige omgivelser med plasser for bobiler ved bredden av en liten innsjø.  Her ble vi det neste døgnet, slappet av i grønne omgivelser og syklet inn til landsbyen Kiplev for å handle på Dagligbrugsen, og rastet på en golfbane på vei hjem igjen.

Skiltet viser vei til der vi kunne stå på gården til Birgitte og tThorbjørn
Stort gårdstun med et stort tuntre
Grønne marker med beitende kuer - slik skal det være på en dansk bondegård
Nærkontakt med Dagros
Vi stod parkert i hyggelige omgivelser på den danske bondegården
Så bar det ut i det grønne - her fant vi en liten perle i landlige omgivelser ved en liten innsjø
Plasser for bobiler på grønt gress ved bredden av innsjøen
Fint ved innsjøen med både bålplass og sittebenker
Litt gjørmete hjulspor som vitner om at det har kommet en del vann fra oven de siste par døgnene
Riktig idyllisk var det her på stellplassen med det treffende navnet Green
Grønt og landlig
En fin dag er over på landet i Danmark - og kveldslyset senker seg over den lille innsjøen