Atlanterhavsveien - en av våre 18 nasjonale turistveier. Fra Bud til Vevang strekker veien seg, gjennom fredelig landskap langs kysten med høydepunktet den siste biten mellom små og større øyer med storhavet nesten inn til veibanen.

 

Vi kjørte veien i fint og stille sommervær, hadde mange stopp langs veien både for å ta bilder og ikke minst for å nyte det vakre kystlandskapet som omgav oss. Et sted for natten fant vi også her ute, der vi fikk fine timer i sola i havgapet. Da kvelden kom ble vi belønnet med synet av sola som sank i havet da denne dagen ved Atlanterhavsveien sa takk for seg.

 

Langs starten på veien utenfor Bud der en tilrettelagt sti går helt ned til sjøkanten
Vakkert kystmiljø langs Atlanterhavsveien
Fint tilrettelagt gangvei ut mot storhavet
Veien slynger seg i sjøkanten
Veien opp mot Storseisundbrua, den største brua langs veien
Parkert med havutsikt på Strømsholmen
Kvelden siger på ved Atlanterhavsveien
Sola synker i havet