Numedalen strekker seg fra Dagali og ned mot Kongsberg - vi dro fra Geilo og nedover dalføret med både korte stopp og nattstopp underveis.

 

På vei nedover Numedalen åpenbarte plutselig Persgård Camping seg så fint beliggende nede ved Fønnebøfjorden – og dermed havnet vi her for natten. Parkert med fronten helt i vannkanten ble det en stille og fin kveld ved det blikkstille vannspeilet der myggsprayen holdt knotten på behørig avstand.

Neste dag ble det både handlestopp, lunsj-stopp og strekke på beina stopp – blant annet på flotte Haugen Friluftsområde i Flesberg, der man også kunne parkere bobilen gratis over natten – fint tiltak ! Et sted for natten i Jondalen fant vi også. Midt i skogen lå en trivelig liten campingplass med elva brusende forbi, små campinghytter gjemt mellom trærne og et område som vel er det nærmeste en kan komme fricamping på en campingplass.

 

Camping i første rekke mot vannet på Persgård Camping
En fin og blikk stille morgen ved Fønnebøfjorden i Numedal
I Rødberg tømte vi gråvannet på brannstasjonen, handlet på Kiwi og strollet gjennom den fine friluftsparken i bygda
Haugen Friluftsområde - et flott tilrettelagt sted i Flesberg
Fint opparbeidet badestrand med brygge - selv om dagens vær ikke innbød til den slags aktiviteter
Jondalens hyggelige campingplass med Jondalselva rennende forbi
Bro over elva midt inne i skogen
Fricamping i skogen - men det er faktisk en campingplass