Bobilsesongen 2020 er godt i gang, korona til tross. Nettopp på grunn av koronaen har vi ikke sett barn og barnebarn i Oslo siden i januar, så nå var det på høy tid med en tur østover. Den første dagen i mai måned pakket vi bilen og plottet inn Bogstad Camping på GPS'en.

 

Da vi ankom campingen ved foten av Nordmarka  registrerte vi en del forandringer siden sist vi var her. Sanitæranleggene var totalrenovert og framstod som veldig lekre og delikate – i tillegg var både dusjer og toaletter og kjøkken åpne.  Den trange Kiwibutikken var revet, istedet var det bygget en ny, fin og romslig butikk som forsynte oss med alt vi trengte av dagligvarer.  Det foregikk en del anleggsarbeid på Bogstad Camping, der blant annet innkjørselen til campingplassen er i ferd med å flyttes over på motsatt side av resepsjonsbygget. Litt bråkete akkurat nå, men fint blir der nok når alt står ferdig.

Det var godt å komme til Oslo igjen og møte Bendik, lille Ole, Petter og Katrine. Vi fikk noen fine dager sammen med dem, med turer til Bogstadvannet, i Østmarka og på Akershus Festning,  og selvsagt besøk i rekkehuset på Dal/Brenna. Vi var naturlig nok litt skeptiske til hvor mye trengsel det ville være på buss/T-bane, men det gikk overraskende greit.

 

Bogstad Camping ligger i umiddelbar nærhet til det idylliske Bogstadvannet

Hovedbygningen på ærverdige Bogstad Gård

Parken ved Bogstad Gård
Det finnes flere baderygger ved bredden av Bogstadvannet
Familietur i skogen i Østmarka
Dagen etter ble det bytur og vandring langs bryggene bortover mot Akershus Festning
Det var en fin maisøndag ved gamle, ærverdige Akershus Festning
Flott byggverk i fin vårsol