Når et nytt barnebarn ser dagens lys tar vi huset på hjul med oss inn til Oslo for å ønske lille Bendik velkommen til verden.

 

Velsignet med et nytt barnebarn som så dagens lys torsdag 3. august satte vi oss i bilen fredagen en drøy uke etterpå med kurs for Ekeberg Camping, 6 km fra Bøler hvor foreldre og barn holder til.

Forsåvidt dro vi til Oslo uten å være i Oslo, formålet med turen var jo ikke å oppleve hovedstaden, men å oppleve lille Bendik for første gang.  Vi rigget oss iallefall til på campingen på fredagskvelden, ganske fullt her, flest utenlandske biler.  Faktisk har vi aldri sett så mange nasjonaliteter samlet på ett sted, her var dansker, svensker, tyskere, belgiere og nederlendere, folk fra Italia, Frankrike, England, Spania, Polen, Slovakia, Sveits, Østerrike og sikkert flere land også.  Et internasjonalt mangfold med andre ord, ganske artig å oppleve. 

Lørdagen opprant, og den nybakte far hentet oss på Ekeberg og kjørte oss til Bøler og første møte med vårt andre barnebarn.  En skjønn liten gutt som foreløpig sov de fleste av døgnets timer.  Om ettermiddagen ble det grilling på campingen, ikke det beste været, men såpass at vi fikk spist ute iallefall før vi trakk inn i bilen.  Bendik var lite interessert i grillingen og foretrakk å sove i vogna si det meste av tiden….  Helga gikk fort, og med jobb igjen på mandag dro vi tidlig fra Ekeberg og hadde en god rast på veien hjem i adskillig bedre vær en gårsdagen.

 

Parkert på Ekeberg Camping med Oslogryta under oss
Første møte med lille Bendik
Stolt farmor med barnebarn nr 2
Lille Bendik - 9 dager gammel
Foreldre og barn på besøk på campingen. Bendik sov seg igjennom det meste av besøket
Stolte og nybakte foreldre
Utendørs grillmåltid i middelmådig vær
Bendik i bobilen for første gang
Søndagen opprant med sol og blå himmel - litt avslapping i sola før hjemturen
Farvel til Oslo og Ekeberg for denne gang