Grimstad – ofte besøkt med båt i vårt forrige liv – nå var det Hymerens tur…..

 

Sommerferien er over, men fremdeles bare august og enda rikelig tid til å bruke bobilen.  Første helga i august ble det gjensyn med gamle tomter.  I vårt forrige liv som båtfolk var vi titt og ofte i Grimstad, en hyggelig sørlandsby med gjestehavn og fint havnemiljø, koselig gågate og sjarmerende sørlandshus.  Nå ble det første gang med bobilen hit, vi la oss inn på Bie Apartment og Feriesenter som vi hadde hørt mye positivt om.

Plassen var flott, med opparbeidede båser for bobiler og campingvogner, fine sanitæranlegg, og beliggende kun en liten kilometer fra Grimstad sentrum.  Eneste minuset var suset fra trafikken, E 18 er tross alt ikke lydløs selv med en solid støyskjerm satt opp i enden av campingen.

Gjensynet med Grimstad by var hyggelig, her var det meste som før, selv om gjestehavna for mange år siden var flyttet fra Torskeholmen.  Glissent var det av besøkende båter, fellesferien er over og de fleste langveisfarende har reist hjem.  Motsatt var det oppe på campingen, den ble så og si full i løpet av fredagskvelden.  Kanskje ikke så mange langveisfarende her heller, men mest sørlendinger på helgetur.

 

Slett ikke verst i augustsola på Bie Camping i Grimstad
Fint opparbeidede oppstillingplasser på Bie
Grimstad havn - vekker minner fra vårt forrige liv som båtfolk