I hjertet av krondyrenes rike – Vejers Strand Camping – denne gangen var hjorten helt fraværende…..

 

Fra Rømø kjørte vi de 10 milene opp til Vejers Strand Camping – selv om Danmark er et lite land er det litt avstander her også.  Vejers Strand – her var vi i september i fjor i et nydelig sommervær, at vi skulle oppleve samme været denne gangen også var nok for mye å håpe på.

Det gjorde vi da heller ikke, men vi fikk en flott sykkeltur i fint sommervær i området rundt Vejers – avsluttet med en tur på den flotte stranda og en kold fadøl i tettstedet Vejers som sydet av sommerstemning.  Campingen ved Vejers strand er stor, og i motsetning til i fjor var den ganske godt fylt opp av både bobiler, telt og campingvogner.  Men vi fant da en egnet plass for å parkere bilen – her tilbragte vi de to siste dagene av vår 3-ukers Danmarksferie – ikke noe dårlig sted å avslutte på dette…

 

Vejers strand på Danmarks vestkyst
Klitter, hav og himmel - landskapet er så typisk dansk - og så flott.....
Hvitt og vakkert - det er lite som slår den danske vesterhavskysten
Hjulspor på stranden
Parkert på Vejers Strand Camping