Med mai kom sommervarmen, og om ikke Byglandsfjorden innbød til bading så ble det smak av sommer ved innsjøens bredd.

Kom mai du skjønne milde heter det i sangen – og da april med snø og kulde helt ned i fjæresteinene gikk seg til endes – så kom mai – både skjønn og mild og med lovnad om skikkelig sommervær.  Med både bikini og badebukse i bagasjen satte vi og Hymeren kursen mot Byglandsfjord og NesetCamping i strålende sommersol den første fredagen i mai.

Værmeldingen holdt hva den lovet – vi fikk en skikkelig føling med hva deilig norsk sommervær kan være denne helga.  Vi var ikke alene om å velge Neset Camping som mål for helgeturen – det ble etterhvert ganske folksomt på odden ytterst mot fjorden. Reker og hvitvin i maisola ved Byglandsfjordens bredd smakte fortreffelig på fredagskvelden.

Dagen etter bar eimen av grillmat over hele campingen bud om at sommeren er rett rundt hjørnet.  Lørdagen ble så varm at et bad i fjorden for alvor ble overveid – helt til tærne ble dyppet i det blikkstille vannet…..  Syklene fikk stå i fred i garasjen denne helgen, vi brukte tiden til å slappe godt av og kjenne på den gode sommerfølelsen.

6. mai 2017

Med mai kom sommervarmen, og om ikke Byglandsfjorden innbød til bading så ble det smak av sommer ved innsjøens bredd.

Kom mai du skjønne milde heter det i sangen – og da april med snø og kulde helt ned i fjæresteinene gikk seg til endes – så kom mai – både skjønn og mild og med lovnad om skikkelig sommervær.  Med både bikini og badebukse i bagasjen satte vi og Hymeren kursen mot Byglandsfjord og NesetCamping i strålende sommersol den første fredagen i mai.

Værmeldingen holdt hva den lovet – vi fikk en skikkelig føling med hva deilig norsk sommervær kan være denne helga.  Vi var ikke alene om å velge Neset Camping som mål for helgeturen – det ble etterhvert ganske folksomt på odden ytterst mot fjorden. Reker og hvitvin i maisola ved Byglandsfjordens bredd smakte fortreffelig på fredagskvelden.

Dagen etter bar eimen av grillmat over hele campingen bud om at sommeren er rett rundt hjørnet.  Lørdagen ble så varm at et bad i fjorden for alvor ble overveid – helt til tærne ble dyppet i det blikkstille vannet…..  Syklene fikk stå i fred i garasjen denne helgen, vi brukte tiden til å slappe godt av og kjenne på den gode sommerfølelsen.

6. mai 2017

Dekket for årets første utenførs rekemåltid
Varm og stille lørdag ved Byglangdsfjordens bredd
Her er det bare å nyte sola og sommervarmen
Årets første grillmåltid forberedes
Blikkstille Byglandsfjord
Hymeren i godt selskap oå Neset Camping

Det er fint i Setesdal, så da søndagen kom, riktignok adskillig gradere kaldere enn gårsdagen, kjørte vi noen mil oppover i dalen,  stoppet på rasteplassen ved Honnevje, hvor vi laget oss middag i bilen

Middagsrast ved Honnevje
Stille og fin maisøndag i Setesdal
Rasteplass og badeplass ved Honnevje - flott tilrettelagt
Våren er her