Hovden - kjent for sine vinteraktiviteter - men også et fint sted å avslutte årets sesong på......

 

Denne første sesongen i bobil går mot slutten.  Før bilen ble parkert for vinteren fikk vi ei fin helg på Hovden i slutten av september.  Høstfargene har begynt å sette sitt preg på landskapet, og fjell-lufta var frisk og god.

Vi kjørte opp Setesdalen i fint høstvær på fredagen.  Dessverre ble ikke været like fint på lørdagen, det var heller grått og overskyet.  Men vi fikk en fin tur på beina rundt Børtemannsbekken i fint høyfjellslandskap sammen med Sissel og Carl Walther som bodde på hytta på Nordli.

Vi parkerte ved Hovden Fjellstoge, et sted vi bare har passert i bil tidligere, men nå fikk vi tatt området rett nord for Hovden sentrum nærmere i øyesyn.

 

Hyttefelt ved Børtemannsbekken der vandrestien innover startet
Vakker høst på Hovden
Bro så man kommer over bekken
En ekte fjellvandrer
Børtemannsbekken med juvet i bakgrunnen