Årets første dag av Hymerlivet, og årets første linerle observert på stranden ved Kattegat - ingen dårlig start det.......

 

Kattegat Strand Camping fant vi en plass i første klitrekke med utsikt ut over et blått Kattegat. Vel parkert kom bord og stoler kjapt ut i sola, og årets første iskalde Tuborg smakte fortreffelig mens den gryende aprilvarmen gjorde godt etter en lang vinter. Endelig var vi på tur igjen……

Vi tok syklene fatt utpå ettermiddagen og syklet de to kilometrene inn til sentrum av Øster Hurup.  En hyggelig liten ferieby på østkysten av Jylland med Kattegat som nærmeste nabo.Det ER tidlig i sesongen, og det VAR ikke mange mennesker å se i gatene, men vi kan ane stemningnen når byen syder av liv i sommermånedene.  Her var flere små spisesteder, de fleste stengt enda, bortsett fra stedets brune pub, og helt nede ved vannet lå nybygde og fine ferieleiligheter.  Syklene tok oss rundt en runde i havnen hvor vi blant annet kom over en bobilparkering, riktignok tom for bobiler en fredag i april, men stedet er notert til en annen gang.  Dagligbrugsen var stor og innholdsrik, og forsynte oss med det vi hadde glemt å kjøpe tidligere på dagen.

 

Rigget til for litt avslapping i sola for første gang i år
Øde på stranden så tidlig i sesongen
Det er god plass på campingen nå i april
Vandring langs en øde strand