Tilbake i Telemark - i Vinje lå Groven Camping der alt var flott unntatt været.....

 

En godt voksen Hymereier, faktisk 83 år, som vi traff på Lillehammer, anbefalte oss Groven camping i Vinje, Telemark. Siden vi beveget oss fra Hokksund og mot disse traktene fant vi ut at denne prøver vi.

Godt vi gjorde det, dette var en skikkelig flott plass med opparbeidede parseller for bobiler, superflotte sanitæranlegg og idylliske omgivelser med utleiehytter bygget i laftet tømmer med grass på taket.  Og i tillegg et veldig hyggelig vertskap.

Det eneste som ikke var flott på Groven Camping var været, men det er jo ikke campingens feil.  Surt og kaldt var det da vi kom, og surere og kaldere var det da vi dro.  Men vi har jo tenkt oss tilbake hit en annen gang, siden det var så flott her, og da tar vi med oss godværet.

 

Vi prøvde oss på litt uteliv under markisen, men trakk inn i bilen etterhvert.
Fine parseller for bobiler, men mye ledig plass - kunne det skyldes været ?
Hyggelige omgivelser på campingen
Flytebrygge på blikkstille vann
Jordgamme - er denne ment for overnatting tro ?