Fra bregrønt vann gikk ferden nedover Gudbrandsdalen til Mjøsa lå der foran oss. Ved bredden og et steinkast fra byen lå Lillehammer Camping, vårt tilholdssted de neste 3 dagene....

 

Veien videre gikk ned Gudbrandsdalen mot Lillehammer.  Vi fant frem til campingen som lå ved Mjøsas bredd – Lillehammer Camping.  Her var det så idyllisk og fint at vi ble i 3 netter.

Finværet stod oss bi den dagen vi kom, med bilen parkert få meter fra innsjøens bredd og med rosevin i glasset kunne vi nyte en touch av sommer.  Så lenge det varte.  Men det skal innlandsnorge ha – det er lite vind på de traktene – ingen solgangsbris med kuling i kastene her, slik vi er vant til fra Sørlandskysten.  Så alt i alt nøt vi disse dagene på Lillehammer, hvor vi både fikk ruslet i byens hyggelig gågate og bivåne den hvite svanen som la til ved brygga på andre siden av innsjøen.

 

Bobilboka studeres på Lillehammer Camping mens det enda var sol og sommer
Grillen ble flittig brukt - her med Mjøsutsikt
Hymeren ved Mjøsa
Det gikk en fint opparbeidet sti langs innsjøen
Mjøsas Hvite Svane glir inn til brygga

 

Etter endt opphold på Lillehammer var det fram med kartet igjen og plotte inn en ny reiserute etter at målet var valgt. Hokksund Camping så jo flott ut ifølge nettstedet, og nettstedet snakket sant.Vi kom fram til en særdeles hyggelig campingplass i flotte omgivelser rett ved Drammenselva.  Det eneste vi manglet var solskinn – finværet yr.no lovet oss på Lillehammer ble ikke så fint likevel – og vi tok med oss gråværet sydover.  Trøsten var at det var vindstille og god temperatur.

 

Grått og etterhvert litt vått på Hokksund Camping
Store og gode parseller for bobiler og campingvogner