Nesten hjemme igjen, men før vi kom så langt tilbragte vi siste helgen av juniferden rett utenfor Lillesand, men innlagt besøk av barn og barnebarn i vakkert forsommervær...

 

Alt har en ende, og siste stopp på denne lille miniferieuka var Tingsaker Camping rett utenfor Lillesand

Været var fremdeles på vår side (godt vi ikke visste hva som ventet oss da den virkelige sommerferien omsider opprant i slutten av juli) Vi var heldige og fikk campingens fineste plass med utsikt både til hav og strand.  Her tilbragte vi helgen fra fredag til søndag, før turen gikk hjemover igjen.  Mandag ventet jobb, enda lenge til den egentlige sommerferien, men du verden for en deilig forsmak vi fikk denne uka.

 

Parkert med utsikt til den langgrunne stranda
Riktig avslappende under markisen i junisola
Ingen foran og bare en ved siden - som ikke synes på bildet

 

Lørdagen opprant og vi fikk besøk av Mette og Ståle og lille Herman.  Barnebarnet ble igjen og skulle sove hos oss i bobilen til søndag, og bli med oss tilbake da.  Spennende å skulle overnatte i bobilen til bestemor og bestefar – en ny opplevelser for en liten 4-åring.

 

Synd dere glemte badetøyet Mette og Ståle
En liten rast med kjeks og saft
Herman koser seg med grilla pølser