Nidelva utenfor Arendal vekker minner fra vårt forrige liv som båtfolk. Med en vag erindring om en camping vi seilte forbi dengang for mange, mange år siden slo vi oss til for en natt på Nidelv Brygge og Camping.....

 

Været var nok på vår side denne juniuka, etter et par ruskete dager på Omlidstranda åpenbarte finværet seg igjen da vi slo oss til en natt på Nidelv Brygge og Camping utenfor Arendal.

Selve plassen var ikke allverden, men en idyllisk Nidelv som sakte gled forbi og en hyggelig restaurant på bryggekanten oppveide mer enn nok for det.En morgentur langs Nidelva med kameraet resulterte i et knippe bilder fra en idyll hvor vi faktisk har feriert med båt for et ukjent antall år siden, før vi i det hele tatt visste at det var noe som het bobil…….

 

En blikk stille Nidelv
Vakkert ved Nidelva
Her må det da være flott å kunne spise
En junidag ved Nidelva utenfor Arendal