Vi har lagt hovedstaden bak oss og satt kursen sørover mot Brunlanes og Omlidstranda Camping. En stille campingplass med en like vakker solnedgang som sist møtte oss....

 

Etter 2 netter på Bogstad Camping var det duket for et nytt mål – det vil si målet var ikke nytt siden vi hadde vært der før.  Vi havnet iallefall på Omlidstranda Camping igjen.

Midten av juni og mandag betyr ikke mye folk på campingen, så vi fikk en flott plass denne gangen også – i første rekke mot stranda med utsikt og kveldssol.  Også denne gangen ble det tur på beina langs den flotte kyststien, som forøvrig er 35 km lang og går rundt hele Brunlaneshalvøya.  Ingen grunn til ikke å være aktiv i ferien med så flotte turmuligheter rett utenfor døra.

 

Nok et velsmakende grillmåltid blir forberedt i junisola
Ferske bobilister i deilig kveldssol

 

Været var flott i starten, men den ene ettermiddagen ble himmelen ganske dramatisk med mørke skyer som bygget seg opp med tordendrønn i det fjerne. Noen regndråper falt det også, uten at det ble det store skybruddet slik himmelen kunne tyde på.

 

Dramatisk tordenhimmel, men været drev vindere før det fikk startet ordentlig

 

Reklamen for campingen holdt det den lovet denne gangen også.  Sola var minst like flink med fargesettingen av himmelen som første gangen vi var her.

 

Sola har sagt godnatt og farget himmelen
Stille på bukta etter solnedgangen

 

Vi fikk også oppleve en ny variant av Mølen med Geoparken.  Det litt ruskete været var med på å understreke den flotte naturen der ute.

 

Geopark på Mølen, forøvrig Nordens første Unesco Geopark