Duket for signingsferden i vår nye bobil. To hele dager hadde vi til rådighet, og i strålende maivær satte vi kursen oppover en solrik Setesdal……

 

Det var pinsehelg – litt amputert på grunn av jobbing, men om ettermiddagen første pinsedag kunne vi sette oss i bilen med kurs oppover en solrik Setesdal.  Målet var Neset Camping på Byglandsfjord, men det viste seg at campingen var full av busser grunnet et treff.  Dermed kjørte vi videre og kom til Sølvgarden på Rysstad.

Her la vi oss til for natta – litt famlende og usikre – det var jo mye nytt og ukjent i denne første fasen av bobil-livet..  Ikke hadde vi mye med oss i bilen – to medtatte hagestoler med falmede puter og et campingbord anno 2006 pluss vannskåla til hunden – det var igrunnen det hele.  Pluss litt mat da, det ble en tacovariant denne aller første kvelden omgitt av setesdalske fjell. Pinsehelga og 17. mai ble flott, med sol og nydelig vårvær.

16. mai 2016

Nybakte og stolte bobileiere i pinsesola
Vakkert blandt Setesdalens fjell
Bilen parkert i kveldssola med fjellene i bakgrunnen enda dekket av snø

 

17. mai om morgenen ble vi vekket av revelje og musikk-korps som passerte forbi på riksvegen – ellers merket vi lite til nasjonaldagen her oppe på Rysstad.  Arbeid ventet igjen den 18. mai – men før vi satte kursen hjemover igjen tok vi turen opp til Honnevje rett nord for Valle for en stopp ved badeplassen der.