Vår nye Hymer ble bestilt en vakker aprildag, og ventetiden var lang før vi endelig kunne ta bussen ut til Kristiansand Caravan og overta vidunderet…….

 

11. mai – vår aller første dag av Hymerlivet.  Bilen vår – en splitter ny Hymer B 678 Experience – står og venter på oss hos Kristiansand Caravan, klargjort og lysten på livet langs landeveien sammen med sine nye eiere.

11. mai 2016

Solgt-plakaten henger enda i vinduet, bilen har fått skilter på og er klar for livet langs landeveien sammen med sine nye eiere
Vår nye feriebolig - nesten ikke til å tro

 

Etter masse informasjon av selger som vi bare husker halvparten av, var tiden inne for å prøve doningen for første gang.  En lettere spent sjåfør lirker forsiktig bilen ut på veien, og dermed er vi i gang.  Ikke lange distansen var unnagjort før en møtende bobil hilste blidt, var det noen vi kjente ?  Da også neste bobil hilste gikk sammenhengen opp for oss.  I bobil-livet hilser man på hverandre langs veien.

Denne første turen ble ikke så lang. Først E 18 østover mot Lillesand, men før vi kom så langt meldte sulten seg for alvor – dermed ble første stopp Statoilstasjonen ved Kjerlingland for å proviantere litt.  Ferden videre gikk opp til Birkeland, ned mot Ålefjær, Vennesla og ned til Kristiansand igjen før sjåføren klarte det mesterstykke å rygge bilen inn i den trange innkjørselen hjemme.

 

Første stopp - Statoil ved Kjerlingsland
Trygt parkert i gården hjemme for første gang