For en del år siden, før Hymerlivet, var vi på vei mot Ystad og ferja til Bornholm med privatbil. Vi hadde booket en overnatting på Grimsholmen Bed & Breakfast, og husket stedet som svært sjarmerende i naturskjønne omgivelser.

 

Da det i vår dukket opp et innlegg på Facebook om at det var åpnet en ny bobilparkering på Grimsholmen i Hallands län i Sverige, meldte jo spørsmålet seg.  Kunne det være den Grimsholmen ?  Det var det, etter en rask sjekk ble det klart at stedet lå i umiddelbar nærhet til det utrolig sjarmerende stedet vi overnattet for 14 år siden. Da var det bare å legge seg Ställplats Grimsholmen på minne til det dukket opp en høvelig anledning til å besøke stedet. Anledningen kom på vår ferd fra Skåne og videre oppover langs Sveriges vestkyst. 

Vi ble vel tatt i mot av en imøtekommende vertinne som villig informerte om både stedets fasiliteter og områdets muligheter. Ställplassen var like delikat og innbydende som Grimsholmen Bed & Breakfast som lå et steinkast unna. Grønt og innbydende, med romslige plasser med strøm, 9 tilsammen.  Vi ble her i to døgn, nøt den hallandske solen på vår romslige oppstillingsplass, og tok syklene fatt langs landeveien inn til Falkenbeg som lå 8-9 kilometer unna. Da vi kom forbi hotell Falkenberg Strandbad, gikk det opp for oss at her har vi også bodd engang. Fin utsikt, fin badebrygge og fine omgivelser, selv om dette stedet nok ikke gjorde samme inntrykk som Grimsholmen B&B.

 

Røde pelargonia ønsket oss velkommen til Grimsholmen
Fint i morgensola på en innbydende bobilpakeing
Grimsholmen Bed & Breakfast - like sjamerende som vi husket det fra 14 år tilbake
Vi husker enda den delikate frokosten vi ble servert i frokostrommet til høyre - enkelt, godt og hjemmelaget
Beitemarker for husdyrene nedenfor Grimholmen ned mot sjøen
En liten topptur til Smørkullen med fin utsikt over det omkringliggende landskapet
Smørkullen - med utsikt til havs
Sykkeltur langs stranden inn mot Falkenberg Strand Hotel - der vi bodde engang
Slutt på strandlivet ved hotellet for i år
Badebryggen ved Falkenberg Strandbad
Velkommen til en fin og velholdt bobilparkering på landet i Hallands län