Høsten har for alvor gjort sitt inntog og Hymerlivet er snart over for i år. Siste turen før vinteropplaget gikk østover til hovedstaden i fint oktobervær.

 

På veien til Oslo gjorde vi en nattestopp i Nevlunghavn etter en fin runde med stolpejakt i Helgeroa. Dagen etter kjørte vi til Bogstad Camping som er det eneste alternativet i hovedstaden på denne årstida. Men vi trives godt på Bogstad vi, her har vi alt vi trenger for noen dagers opphold. Kiwibutikken forsyner oss med mat, og bussen går både titt og ofte ned til sentrum, der vi tok T-banen videre til Mortensrud for å besøke barnebarna i Dalssvingen. 

Høstfargene har satt sitt preg på Oslo. Det flotte festningsområdet på Akershus viste seg fram fra en fin ogfargerik side, det er nesten blitt obligatorisk med en tur gjennom her når vi er i Oslo. Festningsområdet dekker et stort område ut mot havna i Oslo. Her er det fint å vandre mellom gamle bygg, festningsmurer og portaler, og nyte utsikten ut over byen. Ekstra flott var det denne dagen med fallende løv og høstfarger. 

Nesten like obligatorisk som Akershus Festning er en tur i Bjørvika med sittt spektakulære operabygg. Glass og betong, vi liksom bare må ha en tur til Operaen og vandre på operataket.  

Vi takker for i år, pakker sammen og drar fra Bogstad Camping og har den aller siste overnattingen denne sesongen på Tjenna Bobilparkering i den hyggelige sørlandsbyen Risør.

Ærverdige Grand Hotell i fin oktobersol
Oslo har mange flotte bygg, Universitetet er ett av dem
Turister finnes det i Oslo året rundt, de fleste vil vel gjerne se Slottet og slottsplassen
Operaen, flott bygg med flotte glassfasader
Så var det Akershus Festning sin tur med høstgule trær og fallende løv
Det er mange flotte gamle bygninger på festningsområdet
Akershus Festning i høstskrud
Det er fint å vandre på toppen av festningsvollen og nyte utsikten over byen
Rådhuset - kjent landemerke i Oslo
En sommer er over........

Den aller siste overnattinga denne sesongen hadde vi i Risør. Sørlandsbyen viste seg fra sin beste side denne tirsdagen i oktober – et flott motiv som setter punktum for årets bobilsesong – den syvende i rekken. 

Vi sees til neste år….