Romsdalen har mange av dem, høye og ville fjell som reiser seg fra en bregrønn elv eller en blank fjord. Det imponerende synet av Trollveggen slutter aldri å fascinere - denne Europas høyeste loddrette fjellvegg som kneiser 1700 meter over dalbunnen.

Trollveggens spisse og takkete tanngard – noen ganger innehyllet i lave skyer, andre ganger opplyst av solskinnet – med fritt utsyn til fjellveggen ligger Trollveggen Camping – en hyggelig og veldrevet plass. På motsatt side av Trollveggen kneiser det 1550 meter høye Romsdalshornet – man blir nesten litt andektig av å campe i slike storslåtte omgivelser. Fra Trollveggen er det ikke lange turen ned til Åndalsnes – tindehovedstaden. Det er nesten overjordisk vakkert med den grønnfargede Rauma i dalbunnen omgitt av de høye og ville fjellene. Åndalsnes er et flott utgangspunkt for turer i Romsdalsfjellene, det ble en tur opp til utsiktspunktet Rampestreken, en bratt og strabasiøs tur som ble belønnet med en fantastisk utsikt over Åndalsnes og fjellene rundt.

19. august 2020

En velholdt gård i Romsdalen liggende under høye fjell
En brusende Rauma ved Trollveggens fot
Trollveggen Camping - et trivelig sted blant høye fjell
Trollveggen Besøkssenter - et flott anlegg langs veien som passerer fjellveggen
Trollveggen er ikke ufarlig - fjellveggen har krevd sine liv....
1550 meter høye Romsdalshorn troner vis a vis Trollveggen
En avstikker til Skjørsetra for å lete fram barndommens minner om stedet min bestefar kom fra
Melkerampa - kanskje ikke i bruk lenger
Åndalsnes med Rauma elv rammet inn av de flotte Romsdalsfjellene
1550 meter høye Romsdalshorn sett fra Åndalsnes Camping
Det er et mangfold av turløyper ut fra Åndalsnes
Målet for dagens tur var utsiktspunktet Rampestreken 537 meter over havet
Ingenting å si på utsikten her oppe fra
Parkert på Åndalsnes Camping