Storvika – midt i hjertet av den vakre Nordlandsnaturen. Hit dro vi etter Svartisen, og følte oss små omgitt av de mektige fjellene.
Parkering på rasteplassen side om side med en tysker som hadde vært på tur siden mai. Vakker sandstrand, tømmestasjon, dieselfylling og Matkroken – som ikkje fækk ægg før i mårra. Storvika var en fin plass, og i vakkert vær spiste vi kyllingwok på rasteplassens bord og benker, og drakk vin i solnedgangen mens vi observerte noen ungjenter som kveldsbadet på stranda langt der ute ved fjære sjø. 7. august 2019
Storvika – midt i hjertet av den vakre Nordlandsnaturen. Hit dro vi etter Svartisen, og følte oss små omgitt av de mektige fjellene.
Parkering på rasteplassen side om side med en tysker som hadde vært på tur siden mai. Vakker sandstrand, tømmestasjon, dieselfylling og Matkroken – som ikkje fækk ægg før i mårra. Storvika var en fin plass, og i vakkert vær spiste vi kyllingwok på rasteplassens bord og benker, og drakk vin i solnedgangen mens vi observerte noen ungjenter som kveldsbadet på stranda langt der ute ved fjære sjø. 7. august 2019
Storvika – midt i hjertet av den vakre Nordlandsnaturen. Hit dro vi etter Svartisen, og følte oss små omgitt av de mektige fjellene.
Parkering på rasteplassen side om side med en tysker som hadde vært på tur siden mai. Vakker sandstrand, tømmestasjon, dieselfylling og Matkroken – som ikkje fækk ægg før i mårra. Storvika var en fin plass, og i vakkert vær spiste vi kyllingwok på rasteplassens bord og benker, og drakk vin i solnedgangen mens vi observerte noen ungjenter som kveldsbadet på stranda langt der ute ved fjære sjø. 7. august 2019
Storvika - bobiler parkert på rekke og rad
Bilene blir små blant de høye fjellene
Stranden i Storvika var hvit og fin
Hvit sand og høye fjell
Fra Storvika så vi rett ut mot storhavet
Fin gangbro over bekken som rant parallert med stranda og ut i sjøen
Hyggelige omgivelser rundt bobilene som stod parkert
En fin dag i Storvika er snart over mens sola sakte forsvinner bak fjellet
Fjære sjø ved den langgrunne stranda