Vesterhavet – barskt og brusende – påskens siste natt ble tilbragt i luftige omgivelser på Klim Strand.

 

Dessverre for oss ble påskeferien av det korte slaget, vi hadde kun en natt igjen før vi måtte kjøre ombord i ferja igjen og returnere til Norge for å jobbe resten av påska. 

Vi kjørte fra Juelsminde i regnvær som gav seg etterhvert som vi kjørte nordover og vestover, helt til vi stoppet på Klim Strand Camping rett utenfor Fjerritslev. Enda en campingplass med store arealer og romslige oppstilllingsplasser både for bobiler og campingvogner.

Det blåste friskt fra sydvestlig kant, campingen hadde for lenge siden tatt høyde for at dette er rådende vindretning, og plantet store granhekker som vi fant le bak, både til bilen og oss selv. Akkompagnert til lyden av et brusende vesterhav tilbragte vi vår siste natt i Danmark i ytterste rekke mot stranden. Her var det som alltid på vestkysten høyt under himmelen og vakkert i klittelandskapet. På stranden nedenfor fant vi mange vakre steiner i forskjellige størrelser og fasong, som ble med oss hjem for å dekorere utearealet rundt huset.

 

Fin plassering på Klim Strand Camping
De store granhekkene gav godt ly for vinden
Veien til stranda - kun for gående
Det er fint ved det danske Vesterhav
Frisk vind og bølger
 

Skjærtorsdag var det slutt for denne gangen.  Planen var stjerneskudd på Futten i Blokhus og en tur på stranda.  Men da køen fra Hune mot Blokhus vitnet om at halve Danmark hadde tenkt seg til kystbyen denne skjærtorsdagen, snudde vi i rundkjøringa og dro til Ålbæk istedet.  Her tilbragte vi de siste timene før avgangen hjem med Superspeed.Takk for denne gang Danmark – til sommeren er vi tilbake….