Rømø - øya sydvest i Danmark - med brede strender og danske klitter. Beskrivelsen av stellplassen på øya - Oasen - var det som lokket oss hit....

 

Etter 3 dager i hyggelige Ebeltoft plottet vi inn Oasen på Rømø på GPS’en og satte kursen vestover tvers igjennom Danmark.  Vi hadde lest om en særdeles flott stellplass som var opparbeidet på den syddanske øya.

Rømø kjente vi litt til fra tidligere besøk, så dermed  ble dette neste stoppested.  Oasen skulle ifølge beskrivelsen være Danmarks mest moderne stellplass.  Nå hadde vi ikke vært på andre danske stellplasser og kunne derfor ikke sammenligne – men for et flott sted vi kom til – Oasen lever virkelig opp til navnet sitt.  Bildene får tale litt for seg selv, men velsignet med sol og sommer og temperaturer nærmere 30 enn 20 grader ble oppholdet på Rømø en skikkelig høydare.

7. september 2016

Parkert ved den lille dammen på Oasen
Hymeren i fin septembersol
En slik september liker vi
Vi var den eneste norske bilen på Oasen, mange tyskere og noen få dansker
Strand, klitter og bobiler
Det er god plass på strendene på Rømø
Wheeleren var god å ha på de enorme rømske strendene