Vita Sandar - med fin sandstrand og et enda finere syn ut over Vänern som strakte seg mot øst så langt øyet rakk.

 

Fra Skutberget og Karlstad kjørte vi sydover med Mellerud og Vita Sandars Camping som mål.  Sola skinte og høstfargene har for alvor satt sitt preg på landskapet – en riktig flott kjøretur ble det.  Dessverre trakk det over en del skyer etterhvert, så været ble ikke helt det som yr lovet oss.

Vi fikk oss en tur på syklene de 4-5 kilometrene inn til sentrum av Mellerud – det var tid for å supplere litt matvarer.  Mellerud var forøvrig et ganske ordinært sted med både Systembolag og Coop butikk – ellers ikke særlig spennende.  Da var det bedre på campingen – om ikke sola var så mye framme ble det likevel mulighet for et lite grillmåltid – årets siste.  Grillmaten ble dog inntatt innendørs.

Da maten var fortært og utemøblene ryddet inn – da kom regnet……

 

Vita Sandars Camping - mens det enda var tid for litt uteliv
Fin og velholdt campingplass
Dog litt glissent såpass seint på året

 

Nedenfor campingen lå den flotte stranda med utsikten ut over Vänern helt dit hvor himmel og hav møtes.  Det var i tillegg fint og vindstille – en riktig fin ettermiddag ved Vänerns bredd.

 

Fin portal ned mot stranda
Stranda - nærmeste nabo til campingen
Vindstille og fint med fine speilinger i vannet