Beverøya Camping i Bø i Telemark - med en brusende Bø-elv som nærmeste nabo - og de største oppstillingsplasser for bobiler vi har sett....

 

Vi gir oss Telemark i vold igjen – denne gangen dro vi litt lenger enn til Lunde, slusene og kanalcampingen.  Bø i Telemark, her passerer vi med toget på vei til Oslo, og på Beverøya Camping leide vi hytte en gang for mange år siden – lenge før Hymerlivet.  Vi kom til en særdeles flott campingplass med både fastliggere og store og fine oppstillingsplasser for bobilfolket.

Bø-elva dro brusende forbi med høy vannføring etter det intense regnværet for et par dager siden.  Kanalen som gikk gjennom campingen var imidlertid alt annet enn brusende, istedet med et blikk stille vannspeil omkranset av grønn vegetasjon.  Vi ble på Beverøya i 3 netter, slappet av på campingen når sola var framme og både syklet og gikk til Bø sentrum – et knutepunkt i Telemark.

 

Oppstillingsplassene for bobiler var veldig romslige, faktisk de største vi har sett
Litt avslapping i solveggen
Høy vannføring i Bø-elva etter styrtregnet som rammet Sørnorge rett før helgen
Høsten har gjort sitt inntog med fallende blader fra trærne langs elva
Tur på beina i Bø under en mørk uværshimmel
Beverøya var en idyllisk campingplass
Flere små broer gikk over kanalen som rant gjennom campingen
Høy vannstand i elva