Atlanterhavsveien - en av våre 18 nasjonale turistveier. Fra Bud til Vevang strekker veien seg, gjennom fredelig landskap langs kysten med høydepunktet den siste biten mellom små og større øyer med storhavet nesten inn til veibanen.

Vi kjørte veien i fint og stille sommervær, hadde mange stopp langs veien både for å ta bilder og ikke minst for å nyte det vakre kystlandskapet som omgav oss. Et sted for natten fant vi også her ute, der vi fikk fine timer i sola i havgapet. Da kvelden kom ble vi belønnet med synet av sola som sank i havet da denne dagen ved Atlanterhavsveien sa takk for seg.

17. august 2020

Langs starten på veien utenfor Bud der en tilrettelagt sti går helt ned til sjøkanten
Vakkert kystmiljø langs Atlanterhavsveien
Veien slynger seg i sjøkanten
Veien opp mot Storseisundbrua, den største brua langs veien
Storseisundbrua sett fra en annen vinkel
Parkert med havutsikt
Kvelden siger på ved Atlanterhavsveien
Sola synker i havet
Et vakkert syn å våkne til neste dag på Strømsholmen før ferden gikk videre