haukelifjell

hovden

tromøya

Flott område på Haukelifjell hvor det er mange plasser å stå et stykke nedenfor veien – midt i fjellheimen

Ved Hegni Friluftsområde på Hovden er det mulig å stå natten over med bobil. Fine tur- og bademuligheter og kort vei til Hovden sentrum.

Parkeringsplass ved Raet Nasjonalpark på Tromøya. Fint å stå over natten. Havutsikt, flotte turmuligheter i nasjonalparken og med benk og bord i naturstein.

noretjern

skullerud

frysjøen

Parkeringsplass ved Noretjern med mange turmuligheter i Mossemarka. Stille og rolig plass rett utenfor Moss. Søppelkasse på plassen.

Utfartsparkering ved Skullerudstua i Østmarka i Oslo. Greit å stå over natten. Ofte fullt av biler i helgene. Rolig plass på kveld og natt – noen minutter å gå til Skullerud T-banestasjon.

Nydelig plass for fricamping ved innsjøen Frysjøen på Finnskogen. Bord og sittebenk, søppelkasse. Liten badeplass like ved. Litt trafikk fra veien, men ikke sjenerende. Turstier i området.

hjerkinn

stiklestad

holand rasteplass

Parkeringsplass ved viewpoint Snøhetta på Hjerkinn. Litt bratt grusveg opp. Flott utsikt over fjellheimen og sti opp til utsiktspaviljong med utsyn mot Snøhetta. Toaletter på plassen.

Stor parkeringsplass ved Stiklestad Kultursenter hvor det er mulig å stå over natten. Flotte omgivelser med middelalderkirken og fine utearealer ved Stiklestad Kultursenter.

Fin rasteplass ved Holandsfjorden med utsikt til Svartisen. Turer til Svartisen med båt over Holandsfjorden går fra brygga i bunnen av bakken ved rasteplassen.

storvika rasteplass

helnessund

femunden

Parkeringsplass i nydelige omgivelser i Storvika i Gildeskål i Nordland. Matbutikk, tømmemulighet og dieselfylling. Flott tilrettelagt rasteplass med bord og benker og fin sandstrand.

Parkeringsplass i tettstedet Helnessund i Steigen hvor det er mulig å stå over natten. Spisested og butikk på brygga

Dalsvika i sørenden av Femunden – et nydelig sted for fricamping med plass for mange biler. Utedo. Furuskogen beskytter mot trafikken oppe på veien. Tamrein beiter i området

saggrendadammen

røsholmstranda

vatnedalsdammen

Stor parkeringsplass mellom Saggrendadammen og sølvgruvene på Kongsberg. Parkering forbudt over 24 timer. Stille og fredelig på kveldstid, en del biler og folk som kommer og går på dagen.

Nydelig sted ved Tyrifjordens nordlige bredd. Plass til flere bobiler på gresset. Kafe på plassen. Søppeldunker og toalett. Fin sandstrand og svaberg ut mot vannet. Stedet driftes av Røde Kors.

Parkeringsplass ved demningen Vatnedalsdammen i Bykle Kommune i Agder. Bord og benker på parkeringsplassen. Det beiter sauer i området. Søppelkasse

vasstulan

eidsvoll verk

vikersund

Fin plass for fricamping rett over veien for Vasstulan Høyfjellsstue. Flotte omgivelser og mange turmuligheter innover i fjellet. Trafikken forbi på veien er ikke spesielt sjenerende.

Parkeringsplass ved Eidsvollbygningen på Eidsvoll Verk. Mye biler på dagtid, men greit å stå over natta. Litt trafikkstøy fra veien som går forbi.

Fin plass å fricampe ved Tyrifjorden i Vikersund. Store grøntarealer ned mot vannet. Litt trafikkstøy fra veien som går forbi, men stilner på kvelden. Det går en del tog forbi, også på natt. 

ørajordet parkeringsplass

steinbrygga borre

parkeringsplass kløvermarken

Stor grusparkering i utkanten av Son. Gangavstand til sentrum. Parkering max 24 timer. Ikke spesielt mye trafikk langs veien som går forbi. 

Fin plass å stå ved båthavna Steinbrygga i Borre. Utsikt over havna. Sykkelavstand både til Horten og Åsgårdstrand. En del trafikk av biler som skal til og fra båthavna.

Grei plass å stå over natten når man kommer med sein ferge til Hirtshals. Noen minutters kjøring fra fergehavna på veien mot Skagen. Stille på natt, trafikken fra E39 er ikke sjenerende.

palmestranden frederikshavn

Vitlycke Tanumshede

kjevikstranda

Stor parkeringsplass ved Palmestranden rett utenfor Frederikshavn. Tilgang til toalett. Fin utsikt over Kattegat.

Parkeringsplass ved Vitlycke Museum i Tanum. Landlige omgivelser, stille og rolig etter museets stengetid.

Fin plass for fricamping ved sjøen rett nedenfor Kjevik flyplass. Strand og brygge, mye folk på godværsdager. Stille og fredelig på kveld og natt. 

marvika

Bugårdsparken

resmo

Friområde rett utenfor Kristiansand sentrum med parkeringsplass der det er mulig å stå over natta. Fin utsikt til sjøen og turmuligheter i området. 

Stor grusparkering ved Bugårdsparken få minutters kjøring fra Sandefjord sentrum. Fine turmuligheter i parken og grei plass å stå over natta for å ta ferje tidlig neste morgen. Rolig og fredelig på kveld/natt.

Fin og populær plass for fricamping på Öland. Fin utsikt ut over øyas vestside og sjøen.

tingvatn fornminnepark

konsmoparken

Bobiler er velkommer til å overnatte gratis på parkeringsplassen til Tingvatn Fornminnepark i Hægebostad kommune. Stor asfaltert plass, lite trafikk langs veien som går forbi.

Stor grusparkering i Konsmo ved Konsmoparken som har fin beliggenhet ved elva Audna. Stor Sparbutikk i umiddelbar nærhet. Turløyper i området.