agder

rogaland

telemark og vestfold

Agder har fin kystlinje med mange sjønære og flotte campingplasser. Men innlandet i fylket har også mye å by på – vi har campet både ved hav og på hei.

Rogaland er for oss først og fremst Jæren.  Det vakre landskapet langs denne værharde og vakre kyststrekningen har en stor tiltrekningskraft.  På Jæren finner vi noen få campingplasser, vi har besøkt 4 av dem.

Telemark og Vestfold er slått sammen til et fylke. Her finnes mange fine campingplasser, både langs kysten i det gamle Vestfold fylke og i det indre av Telemark.

viken og oslo

innlandet

møre og romsdal

Camping på Østlandet betyr  både Østfold, i hovedstaden og oppover i det indre av østlandstraktene.

Innlandet fylke – vi har vært på noen av campingplassene i dette store fylket – her er det mye å ta av.

På Vestlandet har vi et langt lerret å bleke. I løpet av den tiden vi har hatt bobil har vi kun vært på Nordvest-landet et par ganger.

vestland

trøndelag

nordland

Vestland fylke, høye fjell og trange fjorder. Vi har stiftet bekjentskap med en liten del av dette fylket, og campet i vill og vakker natur.

Vi har beveget oss nordover i landet og testet ut et par campingplasser i Trøndelag Fylke. Det blir nok flere etterhvert…..

Vårt første møte med noen av de mange campingplassene i Nordland Fylke. Noen av dem beliggende mellom de høye fjellene, eller ved en blank og stille fjord.