bua hamn

Ställplats Borensberg

ställplats sjötorp

Flott plass i gjestehavna i Bua på Sveriges vestkyst.  Tilgang til gjestehavnas sanitæranlegg.  Toalett- og gråvannstømming.  Strøm.  Betaling på automat.

Veldig fin bobilparkering helt inntil Göta Kanal i Borensberg.  Flotte sanitæranlegg.  Kafe.  Strøm.  Toalett- og gråvannstømming.  Betaling i kafeen. Kan forhåndsbookes.

I hyggelige Sjötorp ved Vänern ligger denne bobilparkeringen i starten av Göta Kanal.  Strøm og sanitæranlegg.  Toaletttømming – ikke gråvannstømming.  Betaling i Cafe Baltzar.

ställplats bergs slussar

ställplats trollhättan

ställplats håverud

Stor bobilparkering ved slusene i Berg langs Göta Kanal.  Tilgang til sanitæranlegg.  Ikke strøm.  Tømmefasiliteter.  Nær tettstedet Berg med spisesteder og innkjøpsmuligheter.  Flott sluseområde og fint utgangspunkt for sykkelturer langs kanalen.

Bobilparkering med flott utsikt til Trollhättans sluseområde.  Strøm og tømmemuligheter.  Vannfylling. Tilgang til dusj og WC ved slusene. Betaling på automat.  Flott turområde ved slusene.

Stellplass/enkel campingplass i Håverud ved slusene i Dalslands Kanal. Store oppstillingsplasser. Dusj/WC, kjøkken og tømming av toalett. Ikke gråvannstømming. Fint område ved slusene og akvedukten.

naturställplats sportshopen

ställplats sportshopen

grumsfjorden

Stort område for bobiler rett utenfor Grebbestad. Strøm. Tømming av toalett og gråvann ved Sportshopen. Plassene bookes og betales på nett. Fin og fredelig plass på gress.

Parkering for bobiler på grus ved Sportshopen rett utenfor Grebbestad. Strøm, men ikke på alle plasser. Tømming av toalett og gråvann. Fylling av vann. Plassene bookes og betales på nett.

Flott plass for parkering av bobiler ved Grumsfjorden – en fjordarm av Vänern. Gratis. Fin strand og badeplass like ved. Utedo.

ställplats lyrestad

ställplats hällekis

ställplats karlsborg

Fin stallplass helt inntil kanalen i Lyrestad. Strøm, tilgang til sanitær og tømmefasiliteter. Sykkelmuligheter i begge retninger langs kanalen. Ica-butikk i Lyrestad. Kun kontant betaling eller Swish.

Hyggelig sted for parkering av bobiler i Hällekis ved Vänerns sydøstlige bredd. Få strømplasser. Gråvann og dotømming. Betaling i kontanter som legges i konvolutt. Gangavstand til Hantverksgatan i Hällekis med flere utsalg for kunsthåndverk. Fin havn med grillplasser.

Fin plass for bobiler i havna i Karlsborg. Strøm, vannfylling og   tømmefasiliteter. Gangavstand til Karlsborg sentrum og fine sykkelmuligheter i området. 

ställplats sunnanå hamn

kapten billes ställplats

stegeborg ställplats

Flott havneområde ved Vänerns vestbredd med plass til bobiler. Alle fasiliteter. Restaurant. Stor havn med mange ferieboliger.

Hyggelig sted langs Göta Kanal med mange plasser for bobiler. Plasser med og uten strøm. Fin utsikt over kanalen og fine sykkelmuligheter. Tømming av toalett og vannfylling. Gangavstand til tettstedet Norsholm med sluser, kafe og Ica butikk. Mye togtrafikk forbi.

Fin plass for bobiler i Stegebord ved innløpet fra Østersjøen. Utsikt til båthavna og Stegeborg slottsruin. Linjeferge over sundet. Restaurant, tømmemuligheter og sanitær. Plassene kan bookes og betales på nett.

ställplats söderköping

ställplats grönhögen

Ställplats bläsinge strand

Fin bobilparkering i sentrum av Söderköping. Romslige plasser på grus, strøm og tømming. Ligger inntil kanalen med fine sykkelmuligheter og spisesteder langs vannet.

Fin og populær stellplass syd på Öland. Alle fasiliteter. Hyggelig vert. Plasser med fin utsikt ut over havet og solnedgangen. Lite tettsted med havn, restaurant og Ica-butikk. Fint å sykle til Ölands sydspiss.

Stor åpen gress-slette med plass for en del bobiler. Ingen fasiliteter. Utedo. Kontant betaling med penger i konvolutt. 2-300 meter fra Bläsinge Hamn som har plass for noen bobiler. Fin sandstrand

ställplats kårehamn

böda hamn ställplats

ställplats byxelkrok

Koselig plass i havna i Kårehamn med plasser helt på bryggekanten. Strøm og tømmefasiliteter, dusj og wc. Havnemesteren kommer og tar betaling. Populær restaurant i havna.

Populært sted i Böda Hamn. Plass til mange bobiler, bare den forreste rekka ut mot sjøen hadde strøm. Tilgang dusj og wc, tømming av toalett og spillvann og fylling av vann. Spisesteder og fiskeutsalg i havna. Stor Ica-butikk en kort sykkeltur unna. Fin strand. Betaling via nett.

Parkering for bobiler sentralt i havna i Byxelkrok nordvest på Öland. Betaling via nettet. Mange spisesteder i området. Fin utsikt over sjøen og fin solnedgang.  Gjestehavnas sanitærfasiliteter kan brukes. Strøm, tømming og tannfylling. Livlig område.

ställplats byxelkrok Neptun åkrar

ställplats kallahamn

Ställplats sandvik

Stor naturstellplass 2 km nord for Byxelkrok. Ingen fasiliteter. Rolig og fredelig sted midt i naturen. Betaling i kontanter som legges i postkasse. 

Oppstillingsplasser for bobiler i Kallahamn på Ölands østkyst. Plasser med og uten strøm, tilgang kjøkken, dusj og wc. Tømmefasiliteter og vannfylling. Veldig hyggelig og hjelpsom vert. Betaling Swish eller kontant. Kort vei til sjøen. 

Populær plass som fort fylles opp. Beliggende i havna i Sandvik på Ölands vestkyst. Lite tettsted med spisesteder og Ica-butikk. Fine sykkelmuligheter langs kysten. Strøm og tømming. Betales via campingspot.com.

ställplats Ulricehamn

ställplats sandhem