horten bobilparkering

atlanterhavsvegen sjøstuer

lødingen bobilparkering

Fin plass for bobiler i Horten Gjestehavn.  Tilgang til sanitæranlegg og tømming av kjemikalietoalett.  Strøm.  Ikke gråvannstømming.  Ligger i Horten sentrum.

Flott plass ved havet ved Atlanterhavsveien.  Strøm. Dusj og toalett. Tømming av toalett.  Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel. 

Fin plass for bobiler i småbåthavna i Lødingen. Gangavstand til sentrum. Alle fasiliteter som trengs.

tjenna bobilparkering

engeløya i steigen

kanaltangen bobilparkering

Bobilparkering på Tjenna få minutters gange fra Risør sentrum. Betaling på automat . Strøm og tømming av kjemikalietoalett

Enkel parkering for bobiler ved havet på Engeløya. Ingen fasiliteter bortsett fra tilgang på vann, og søppelkasser. Nydelig beliggenhet. Betaling via Vipps.

Idyllisk parkering for bobiler ved slusene i Strømsfoss. Tilgang på servicehus med dusj og WC. Strøm og tømming. Betaling via Vipps.

gautefall bobilparkering

våg bobilparkering

skien fritidspark

Plasser for parkering av bobiler med strøm ved Gautefall Ski Lodge. Fine turløyper i nærheten. Tilgang på dusj og WC. Gratis å stå der. Noen plasser er litt ujevne.

Parkering for bobiler ved Spar-butikken i Våg på Sandhornøy. Flott beliggenhet ved sjøen. Strøm, tømming, påfylling av vann og tilgang til dusj og WC. Betaling i kassa på Spar.

Fin bobilparkering i fritidsparken 2-3 km utenfor Skien sentrum. Strøm, tømmemuligheter og vannfylling. Dusj og WC tilgjengelig på hotell Fritidsparken eller i ishallen. Mange aktivitetsmuligeter i parken og flotte turmuligheter.

vikersundbakken bobilparkering

strømsholmen bobilparkering

notodden bobilpark

Parkering for 7 bobiler ved Vikersundbakken. Strøm og vannfylling. Tilgang til toalett på skiflyvningskroa som også serveres lunsj og middag. Flott utsikt mot bakken og ned mot Vikersund.

Stor parkeringsplass ved Atlanterhavsveien med flott havutsikt. Gratis å stå her på dagtid, avgift etter kl 18.00. Tilgang til toalett ved Strømsholmen Marina på andre siden av veien.

Stor bobilparkering ut mot vannet nær Notodden sentrum. Rikelig med plasser, strøm, vann, tømming og sanitær. Betaling på automat.

hove leirsenter

stavern folkehøgskole

moss bobilhavn

Fine plasser på gress for bobil på området til Hove Leirsenter på Tromøya. Strøm og tømming tilgjengelig. Tilgang til sanitæranlegg. Mange aktivitetsmuligheter på leirområdet. Flotte turmuligheter i Raet Nasjonalpark.

Plasser hvor bobilen kan parkeres på gress eller asfalt ved Stavern Folkehøyskole. Strøm, tømming og vannfylling tilgjengelig. Tilgang til dusj og WC. 10-15 minutters gange til Stavern sentrum. Flotte turmuligheter langs kyststien.

Bobilparkering direkte på bryggekanten et steinkast fra fergeleiet i Moss. Gangavstand til sentrum, tilgang på strøm, vann og tømming. Dusj og WC på plassen. 

bobilparkering i tvedestrand

bygdetunet bobilparkering

søndeled bobilparkering

Enkel grusparkering uten noen form for fasiliteter med gangavstand til sentrum. Reservert for bobiler. Deler av parkeringsplassen brukes også av personbiler.

Bobilparkering ved Drangedal Bygdetun. Ingen fasiliteter. Fin beliggenhet ved et friluftsmuseum med utsikt over et tjern. Fine turmuligheter i området. Kort vei til Drangedal sentrum.

Parkering for bobiler på bryggekanten i Søndeled. Strøm og tømming av toalett. Butikk og restaurant på stedet. 

ulefoss bobilparkering

borshavn bobilparkering

mysen bobilparkering

Bobilparkering ved Ulefoss Brygge. Plasser med strøm og tilgang til sanitæranlegg og vannfylling ved gjestebrygga. Tømmestasjon på Essostasjon like i nærheten. Flotte områder på Ulefoss med Øvre Verket og slusene. 

Hyggelig bobilparkering på brygga i Borshavn. Tilgang på strøm og tømming. Fine turmuligheter og kort vei til Lista Fyr. Matvarebutikk i nærheten.

Gratis parkering for 8 bobiler i sentrum av Mysen. Tilgang på strøm. Plassene er noe korte. Ikke spesielt mye trafikk på veien som går forbi. Tøm

quality badeparken

larvik bobilhavn

Hawaii bobilparkering

Parkering for bobiler ved Quality Badeparken i Langesund. Grusplass med strøm. Tømming bak Skjærgårdshallen. Kort vei til sentrum.

Bobilparkering ved Skottebrygga midt i Larvik. Utsikt over havna og sjøen, gangavstand til alle byens fasiliteter. Strøm og tømming.

Bobilparkering rett utenfor Birkeland sentrum med fin beliggenhet ved Tovdalselva. Enkel standard, ikke strøm. Søppelkasse. Tømmestasjon noen hundre meter mot Birkeland. Fine turmuligheter.

elvetun bobilparkering

kvinesdal bobilparkering

Hyggelig bobilparkering i landlige omgivelser rett utenfor Lyngdal sentrum. Strøm og tømming av toalett og gråvann. Vannfylling.

Oppmerkede parkeringplasser for bobiler i Kvinesdal sentrum. Flott beliggenhet ved elva. Strøm og tømmefasiliteter.  Gangbro over elva til sentrum med butikker og spisesteder. Toalett tilgjengelig ved Kvinabadet.