aarøsund autocamperplads

oasen rømø

løgstør havn

Fin bobilparkering i lystbåthavna i Årøsund på østkysten av Jylland – tvers overfor Fyn. Strøm, vann og tømmemuligheter. Dusj og WC. Betaling på automat. Kjøkken og oppholdsarealer ute og inne.

Den flotteste bobilparkering vi har vært på.  Ligger på Rømø sydvest i Danmark.  Alle fasiliteter.  Betaling på automat. Flotte plasser i sirkel rundt en dam.  Ligger landlig, greit å ha med sykkel. 

Bobilparkering i havna i Løgstør ved Limfjorden. Fin plass med utsikt til kanalen. Strøm, vann og tømming. Tilgang til fine toaletter og dusj. Havnemesteren kommer rund og tar betaling på ettermiddagen.

bagenkop havn

aabenraa sejlclub

øer sluse

Fin bobilparkering syd på Langeland i Danmark.  Strøm, vann og tømming.  Tilgang til sanitær.  Hyggelig lite sentrum og stor gjestehavn. Betaling på automat. Flotte sykkelmuligheter.

Stellplass i Aabenraa helt syd i Danmark.  Stor grusplass med strøm og alle fasiliteter.  Fin båthavn og kort vei til bysentrum.  Fin strand og fine omgivelser. Betaling på automat.

Bobilparkering med fin beliggenhet ved Øer sluse syd for Ebeltoft. Tilgang til strøm og sanitæranlegg. Fredelige omgivelser i nærheten av Øer Maritime Ferieby.

juelsminde autocamplerplads

kerteminde autocamperplads

korsør sejlclub

Fin og populær bobilparkering i sentrum av Juelsminde. Tømming og tilgang på dusj/wc i havnen. Betaling på automat. Fine strender og turmuligheter.

Bobilparkering i havna i Kerteminde. Flott plass med utsikt til båtene, kort vei til sentrum og tilgang til fine sanitæranlegg. Tømmestasjon og strøm. Betaling på automat.

Bobilparkering ved Korsør havn. Stor grusplass med flott utsikt til Storebælt. Strøm og tilgang til sanitær. Tømming. Betaling på automat. Sykkelavstand til Korsør sentrum. Restaurant på havnen.

karrebæksminde autocamperplads

AUTOCAMPERPLADS gedser havn

svovelsyrekajen

Koselig bobilparkering midt i havnen i Karrebæksminde. Strøm og tilgang til sanitær. Betaling på automat. Tømming av toalett og spillvann.  Gangavstand til Karrebæksminde sentrum.

Parkering for bobiler på grusplass i lystbåthavna i Gedser, lengst syd på Falster. Tilgang til strøm og sanitær. Betaling på automat. 

Stor gratis parkeringsplass for bobiler ved Svovelsyrekajen i Fredericia. Fin utsikt ut over Lillebælt. Ingen fasiliteter. Gangavstand til sentrum. Plassen er besluttet stengt for bobiler fra høsten 2022