aarøsund autocamperplads

oasen rømø

løgstør havn

Fin bobilparkering i lystbåthavna i Årøsund på østkysten av Jylland – tvers overfor Fyn. Strøm, vann og tømmemuligheter. Dusj og WC. Betaling på automat. Kjøkken og oppholdsarealer ute og inne.

AARØSUND AUTOCAMPERPLADS

Den flotteste bobilparkering vi har vært på.  Ligger på Rømø sydvest i Danmark.  Alle fasiliteter.  Betaling på automat. Flotte plasser i sirkel rundt en dam.  Ligger landlig, greit å ha med sykkel. 

AUTOCAMPERPLADS OASEN RØMØ

Bobilparkering i havna i Løgstør ved Limfjorden. Fin plass med utsikt til kanalen. Strøm, vann og tømming. Tilgang til fine toaletter og dusj. Havnemesteren kommer rund og tar betaling på ettermiddagen.

AUTOCAMPERPLADS LØGSTØR HAVN

bagenkop havn

aabenraa sejlclub

øer sluse

Fin bobilparkering syd på Langeland i Danmark.  Strøm, vann og tømming.  Tilgang til sanitær.  Hyggelig lite sentrum og stor gjestehavn. Betaling på automat. Flotte sykkelmuligehter.

AUTOCAMPERPLADS BAGENKOP HAVN

Stellplass i Aabenraa helt syd i Danmark.  Stor grusplass med strøm og alle fasiliteter.  Fin båthavn og kort vei til bysentrum.  Fin strand og fine omgivelser. Betaling på automat.

AABENRAA AUTOCAMPERPLADS

Bobilparkering med fin beliggenhet ved Øer sluse syd for Ebeltoft. Tilgang til strøm og sanitæranlegg. Fredelige omgivelser i nærheten av Øer Maritime Ferieby.

øer sluse autocamperplads

juelsminde autocamplerplads

kerteminde autocamperplads

korsør sejlclub

Fin og populær bobilparkering i sentrum av Juelsminde. Tømming og tilgang på dusj/wc i havnen. Betaling på automat. Fine strender og turmuligheter.

juelsminde autocamperplads

Bobilparkering i havna i Kerteminde. Flott plass med utsikt til båtene, kort vei til sentrum og tilgang til fine sanitæranlegg. Tømmestasjon og strøm. Betaling på automat.

kerteminde autocamperplads

Bobilparkering ved Korsør havn. Stor grusplass med flott utsikt til Storebælt. Strøm og tilgang til sanitær. Tømming. Betaling på automat. Sykkelavstand til Korsør sentrum. Restaurant på havnen.

Korsør autocamperplads

næstved sejlclub karrebæksminde

gedser havn

svovelsyrekajen

Koselig bobilparkering midt i havnen i Karrebæksminde. Strøm og tilgang til sanitær. Betaling på automat. Tømming av toalett og spillvann.  Gangavstand til Karrebæksminde sentrum.

karrebæksminde autocamperplads

Parkering for bobiler på grusplass i lystbåthavna i Gedser, lengst syd på Falster. Tilgang til strøm og sanitær. Betaling på automat. 

autocamperplads gedser havn

Stor gratis parkeringsplass for bobiler ved Svovelsyrekajen i Fredericia. Fin utsikt ut over Lillebælt. Ingen fasiliteter. Gangavstand til sentrum. Plassen er besluttet stengt for bobiler fra høsten 2022