HORTEN BOBILPARKERING

Fin plass for bobiler i Horten Gjestehavn.  Tilgang til sanitæranlegg og tømming av kjemikalietoalett.  Strøm.  Ikke gråvannstømming.  Ligger i Horten sentrum.

HORTEN BOBILPARKERING

ATLANTERHAVSVEIEN SJØSTUER

Flott plass ved havet ved Atlanterhavsveien.  Strøm. Dusj og toalett. Tømming av toalett.  Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel. 

ATLANTERHAVSVEGEN SJØSTUER

LØDINGEN BOBILPARKERING

Fin plass for bobiler i småbåthavna i Lødingen. Gangavstand til sentrum. Alle fasiliteter som trengs.

LØDIGEN BOBILPARKERING

TJENNA BOBILPARKERING 

Bobilparkering på Tjenna få minutters gange fra Risør sentrum. Betaling på automat . Strøm - ellers ingen fasiliteter.

TJENNA BOBILPARKERING

ENGELØYA I STEIGEN

Enkel parkering for bobiler ved havet på Engeløya. Ingen fasiliteter bortsett fra tilgang på vann, og søppelkasser. Nydelig beliggenhet. Betaling via Vipps.

KANALTANGEN BOBILPARKERING

Idyllisk parkering for bobiler ved slusene i Strømsfoss. Tilgang på servicehus med dusj og WC. Strøm og tømming. Betaling via Vipps.

KANALTANGEN BOBILPARKERING

GAUTEFALL BOBILPARKERING

Plasser for parkering av bobiler med strøm ved Gautefall Ski Lodge. Fine turløyper i nærheten. Tilgang på dusj og WC. Gratis å stå der. Noen plasser er litt ujevne.

GAUTEFALL BOBILPARKERING

VÅG BOBILPARKERING

Parkering for bobiler ved Spar-butikken i Våg på Sandhornøy. Flott beliggenhet ved sjøen. Strøm, tømming, påfylling av vann og tilgang til dusj og WC. Betaling i kassa på Spar.

VÅG BOBILPARKERING

SKIEN FRITIDSPARK

Fin bobilparkering i fritidsparken 2-3 km utenfor Skien sentrum. Strøm, tømmemuligheter og vannfylling. Dusj og WC tilgjengelig på hotell Fritidsparken eller i ishallen. Mange aktivitetsmuligeter i parken og flotte turmuligheter.

SKIEN FRITIDSPARK

VIKERSUNDBAKKEN BOBILPARKERING

Parkering for 7 bobiler ved Vikersundbakken. Strøm og vannfylling. Tilgang til toalett på skiflyvningskroa som også serveres lunsj og middag. Flott utsikt mot bakken og ned mot Vikersund.

VIKERSUNDBAKKEN BOBILPARKERING

STRØMSHOLMEN BOBILPARKERING

Stor parkeringsplass ved Atlanterhavsveien med flott havutsikt. Gratis å stå her på dagtid, avgift etter kl 18.00. Tilgang til toalett ved Strømsholmen Marina på andre siden av veien.

NOTODDEN BOBILPARK

Stor bobilparkering ut mot vannet nær Notodden sentrum. Rikelig med plasser, strøm, vann, tømming og sanitær. Betaling på automat.

NOTODDEN BOBILPARK

HOVE LEIRSENTER

Fine plasser på gress for bobil på området til Hove Leirsenter på Tromøya. Strøm og tømming tilgjengelig. Tilgang til sanitæranlegg. Mange aktivitetsmuligheter på leirområdet. Flotte turmuligheter i Raet Nasjonalpark.

HOVE LEIRSENTER

STAVERN FOLKEHØGSKOLE

Plasser hvor bobilen kan parkeres på gress eller asfalt ved Stavern Folkehøyskole. Strøm, tømming og vannfylling tilgjengelig. Tilgang til dusj og WC. 10-15 minutters gange til Stavern sentrum. Flotte turmuligheter langs kyststien.

STAVERNS FOLKEHØGSKOLE

MOSS BOBILHAVN

Bobilparkering direkte på bryggekanten et steinkast fra fergeleiet i Moss. Gangavstand til sentrum, tilgang på strøm, vann og tømming. Dusj og WC på plassen. 

MOSS BOBILHAVN

PARKERINGSPLASS I TVEDESTRAND

Enkel grusparkering uten noen form for fasiliteter med gangavstand til sentrum. Reservert for bobiler. Deler av parkeringsplassen brukes også av personbiler.

BYGDETUNET BOBILPARKERING

Bobilparkering ved Drangedal Bygdetun. Ingen fasiliteter. Fin beliggenhet ved et friluftsmuseum med utsikt over et tjern. Fine turmuligheter i området. Kort vei til Drangedal sentrum.

BYGDETUNET BOBILPARKERING

SØNDELED BOBILPARK

Fin bobilparkering på bryggekanten i Søndeled, innerst i Søndeledfjorden. Litt trangt mellom plassene. Tilgang på sanitær. Strøm og WC tømming. Kiwi butikk rett ved siden av. 

ULEFOSS BOBILPARKERING

Bobilparkering ved Ulefoss Brygge. Plasser med strøm og tilgang til sanitæranlegg og vannfylling ved gjestebrygga. Tømmestasjon på Essostasjon like i nærheten. Flotte områder på Ulefoss med Øvre Verket og slusene. 

BORSHAVN BOBILPARKERING

Hyggelig bobilparkering på brygga i Borshavn. Tilgang på strøm og tømming. Fine turmuligheter og kort vei til Lista Fyr. Matvarebutikk i nærheten.

MYSEN BOBILPARKERING

Gratis parkering for 8 bobiler i sentrum av Mysen. Tilgang på strøm. Plassene er noe korte. Ikke spesielt mye trafikk på veien som går forbi. Tømmestasjon like i nærheten.

QUALITY BADEPARKEN BOBILPARKERING

Parkering for bobiler ved Quality Badeparken i Langesund. Grusplass med strøm. Tømming bak Skjærgårdshallen. Kort vei til sentrum.

QUALITY BADEPARKEN BOBILPARKERING

larvik bobilhavn

Bobilparkering ved Skottebrygga midt i Larvik. Utsikt over havna og sjøen, gangavstand til alle byens fasiliteter. Strøm og tømming.

LARVIK BOBILHAVN