HORTEN BOBILPARKERING

Fin plass for bobiler i Horten Gjestehavn.  Tilgang til sanitæranlegg og tømming av kjemikalietoalett.  Strøm.  Ikke gråvannstømming.  Ligger i Horten sentrum.

horten bobilparkering

ATLANTERHAVSVEIEN SJØSTUER

Flott plass ved havet ved Atlanterhavsveien.  Strøm. Dusj og toalett. Tømming av toalett.  Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel. 

atlanterhavsvegen sjøstuer

LØDINGEN BOBILPARKERING

Fin plass for bobiler i småbåthavna i Lødingen. Gangavstand til sentrum. Alle fasiliteter som trengs.

Lødingen bobilparkering

TJENNA BOBILPARKERING 

Bobilparkering på Tjenna få minutters gange fra Risør sentrum. Betaling på automat . Strøm – ellers ingen fasiliteter.

tjenna bobilparkering

ENGELØYA I STEIGEN

Enkel parkering for bobiler ved havet på Engeløya. Ingen fasiliteter bortsett fra tilgang på vann, og søppelkasser. Nydelig beliggenhet. Betaling via Vipps.

kanaltangen bobilparkering

Idyllisk parkering for bobiler ved slusene i Strømsfoss. Tilgang på servicehus med dusj og WC. Strøm og tømming. Betaling via Vipps.

kanaltangen bobilparkering

GAUTEFALL BOBILPARKERING

Plasser for parkering av bobiler med strøm ved Gautefall Ski Lodge. Fine turløyper i nærheten. Tilgang på dusj og WC. Gratis å stå der. Noen plasser er litt ujevne.

gautefall bobilparkering

våg bobilparkering

Parkering for bobiler ved Spar-butikken i Våg på Sandhornøy. Flott beliggenhet ved sjøen. Strøm, tømming, påfylling av vann og tilgang til dusj og WC. Betaling i kassa på Spar.

våg bobilparkering

skien fritidspark

Fin bobilparkering i fritidsparken 2-3 km utenfor Skien sentrum. Strøm, tømmemuligheter og vannfylling. Dusj og WC tilgjengelig på hotell Fritidsparken eller i ishallen. Mange aktivitetsmuligeter i parken og flotte turmuligheter.

skien fritidspark

vikersundbakken bobilparkering

Parkering for 7 bobiler ved Vikersundbakken. Strøm og vannfylling. Tilgang til toalett på skiflyvningskroa som også serveres lunsj og middag. Flott utsikt mot bakken og ned mot Vikersund.

vikersundbakken bobilparkering

Strømsholmen bobilparkering

Stor parkeringsplass ved Atlanterhavsveien med flott havutsikt. Gratis å stå her på dagtid, avgift etter kl 18.00. Tilgang til toalett ved Strømsholmen Marina på andre siden av veien.

notodden bobilparkering

Stor bobilparkering ut mot vannet nær Notodden sentrum. Rikelig med plasser, strøm, vann, tømming og sanitær. Betaling på automat.

notodden bobilparkering

hove leirsenter

Fine plasser på gress for bobil på området til Hove Leirsenter på Tromøya. Strøm og tømming tilgjengelig. Tilgang til sanitæranlegg. Mange aktivitetsmuligheter på leirområdet. Flotte turmuligheter i Raet Nasjonalpark.

hove leirsenter

stavern folkehøyskole

Plasser hvor bobilen kan parkeres på gress eller asfalt ved Stavern Folkehøyskole. Strøm, tømming og vannfylling tilgjengelig. Tilgang til dusj og WC. 10-15 minutters gange til Stavern sentrum. Flotte turmuligheter langs kyststien.

stavern folkehøyskole