IMG_1340
Da den grå himmelen endelig revnet og sola flommet over landskapet igjen etter en heller regnfull 17 mai og pinsehelg, var det atter tid for å sale på Hymeren og nyte godværet som var lovet i flere dager framover.

Det er alltid spennende å utforske nye steder og omgivelser,  denne maihelgen var det en liten campingplass utenfor Sandefjord som hadde fattet interesse. Vi dro torsdag ettermiddag, og kom til en idyll ved havet. Asnes Camping med en hyggelig i imøtekommende innehaver, og en uslåelig beliggenhet fylte helgen med sol og varme og utsikt rett til havs. Og når vi i tillegg kunne bedrive stolpejakt i området rundt Asnes ble jo helgen fullkommen.

Vi ble på Asnes i 3 døgn og nøt sommerværet som endelig var på plass over de fine omgivelsene rundt dette steder. Foruten selve campingplassen var det stier i skogen og et flott friområde i bukta bortenfor Asnes med svaberg, grønne gressplener og små badebukter. I tillegg til turer på beina i nærområdet syklet vi de 4-5 kilometrene inn til Sandefjord sentrum den ene dagen, og kom til en by som nøt sommeren like mye som vi gjorde.

29. mai 2021

Asnes Camping, en perle ved havet
Asnes Camping, en perle ved havet
IMG_1604
Vakker utsikt fra plassen vår på Asnes
Vakker utsikt fra plassen vår på Asnes
Frokost i det fri med havutsikt
Frokost i det fri med havutsikt
Ved campingplassen var det fine områder for bading og friluftsliv
Ved campingplassen var det fine områder for bading og friluftsliv
Fint turterreng ved Asnes med sti gjennom skogen og utsikt ut over sjøen
Fint turterreng ved Asnes med sti gjennom skogen og utsikt ut over sjøen
IMG_1344
Flott friområde i nærheten av campingplassen
Flott friområde i nærheten av campingplassen
Friområde med tilrettelagte gangveier
Friområde med tilrettelagte gangveier
IMG_1348
IMG_1346
Sommeren har kommet på besøk
Blomstrende strandnellik - et sikkert sommertegn
IMG_1612
IMG_1351
Et synlig bevis på at ting langt fra er som normalt selv om sola skinner og sommeren er på plass - ferjene i Sandefjord har ligget til kai i mange måneder - ennå vet ingen når de kan seile igjen......