Mer flott Nordlandsnatur ventet oss på turen videre fra Raftsundet og mot tettstedet Kabelvåg rett utenfor Svolvær. Vi gjorde noen stopp langs dette veistykket – faktisk skulle vi ønsket at det var mulig å stoppe flere steder langs veien bare for å nyte synet av den mektige naturen…..
Mens sola enda skinte, temperaturen var behagelig og sjøen lå blikk stille, fant vi fram til Kabelvåg Feriehus og Camping og parkerte bilen helt i vannkanten omgitt av de mektige fjellene. Det fristet med en sykkeltur i det milde og stille været, veien inn til sentrum av Kabelvåg var ikke lang. Kabelvåg er Lofotens eldste fiskevær, stedet var hyggelig nok, dog uten den store wow-faktoren….. Himmelen fikk etterhvert en truende og mørk farge, og da de første tordenskrallene rullet i det fjerne fant vi ut at det nok var lurest å komme seg tilbake til bilen igjen. I grevens tid, vi hadde ikke mer enn ryddet bort utemøblene før slusene åpnet seg. Det ikke bare regnet – det sprutregnet mens tordenen drønnet over hodene våre. Men greit å få skylt bort litt støv fra bilen……. 18. august 2019
Mer flott Nordlandsnatur ventet oss på turen videre fra Raftsundet og mot tettstedet Kabelvåg rett utenfor Svolvær. Vi gjorde noen stopp langs dette veistykket – faktisk skulle vi ønsket at det var mulig å stoppe flere steder langs veien bare for å nyte synet av den mektige naturen…..
Mens sola enda skinte, temperaturen var behagelig og sjøen lå blikk stille, fant vi fram til Kabelvåg Feriehus og Camping og parkerte bilen helt i vannkanten omgitt av de mektige fjellene. Det fristet med en sykkeltur i det milde og stille været, veien inn til sentrum av Kabelvåg var ikke lang. Kabelvåg er Lofotens eldste fiskevær, stedet var hyggelig nok, dog uten den store wow-faktoren….. Himmelen fikk etterhvert en truende og mørk farge, og da de første tordenskrallene rullet i det fjerne fant vi ut at det nok var lurest å komme seg tilbake til bilen igjen. I grevens tid, vi hadde ikke mer enn ryddet bort utemøblene før slusene åpnet seg. Det ikke bare regnet – det sprutregnet mens tordenen drønnet over hodene våre. Men greit å få skylt bort litt støv fra bilen……. 18. august 2019
Mer flott Nordlandsnatur ventet oss på turen videre fra Raftsundet og mot tettstedet Kabelvåg rett utenfor Svolvær. Vi gjorde noen stopp langs dette veistykket – faktisk skulle vi ønsket at det var mulig å stoppe flere steder langs veien bare for å nyte synet av den mektige naturen…..
Mens sola enda skinte, temperaturen var behagelig og sjøen lå blikk stille, fant vi fram til Kabelvåg Feriehus og Camping og parkerte bilen helt i vannkanten omgitt av de mektige fjellene. Det fristet med en sykkeltur i det milde og stille været, veien inn til sentrum av Kabelvåg var ikke lang. Kabelvåg er Lofotens eldste fiskevær, stedet var hyggelig nok, dog uten den store wow-faktoren….. Himmelen fikk etterhvert en truende og mørk farge, og da de første tordenskrallene rullet i det fjerne fant vi ut at det nok var lurest å komme seg tilbake til bilen igjen. I grevens tid, vi hadde ikke mer enn ryddet bort utemøblene før slusene åpnet seg. Det ikke bare regnet – det sprutregnet mens tordenen drønnet over hodene våre. Men greit å få skylt bort litt støv fra bilen……. 18. august 2019
En stopp på veien mot Kabelvåg for å beundre den vakre naturen
Framme ved Kabelvåg Feriehus og Camping
En blikk stille ettermiddag i Kabelvåg
Sykkeltur til Kabelvåg sentrum
En stadig mer truende himmel og fjerne tordendrønn gjorde at vi tok syklene fatt tilbake til bilen igjen før regnet kom