Selv om det er sol og sommer så krever hus og hjem sitt innimellom. Vi har en garasje som burde vært malt, og litt maling fikk den, helt til finværet lokket oss ut i Hymeren igjen.

Vi la lokket på  malingspannet i et par- tre dager og gav oss den vakre Setesdalen i vold igjen, selv om det bare var et par uker siden sist

Aldri har vi sett Setesdalen vakrere enn denne solrike og vindstille tirsdagen vi la i vei oppover dalføret. Målet var Hovden og Mette og Ståle som ferierte i lånt hytte på Vidsyn. Vi fant dem blant ferierende badegjester ved bredden av Hartevann i nydelig sommervær. Fra Vidsyn er ikke veien lang ned til Nordli, og siden Sissel og Carl Walther tilbragte ferien på hytta der, ble det besøk både hos datter og søster.

Været var like fint dagen etter, så vi satte kursen videre oppover og ned mot Haukeligrend. Noen kilometer herfra fant vi koselige Velemoen Camping i Edland, som lå så fint til ved bredden av elva Kjela. Dessverre varte ikke finværet mer enn disse få dagene, så da regnet meldte sin ankomst igjen dro vi hjem for å forberede den store ferieturen – 6 uker til Nord-Norge – men det er en annen historie….


Mikkel koser seg i sommersola ved Hartevann
På stranda ved HartevannMette og Ståle koser seg på terrassen i fin sommersolHymeren på hyttetur
Hytteområdet Vidsyn lå i flotte omgivelserEn liten visitt til Nordli og terrassekos på hytta hos Sissel og Carl Walther
Koselig hytte på Nordli

 

Parkert på Velemoen Camping i varmt sommervær

Det var idyllisk og fint langs elva – tilrettelagt for både bading og padling

Velemoen Camping i Edland – fint ved bredden av Kjelaelva.

Det blomstrer langs elvebredden