Vi var der i juni - og er tilbake igjen i september.  Mandal med flotte Sjøsanden og Furulunden - her ønsket vi september velkommen....

Kalenderen sier høst, men enda er det rest av sommer i lufta.  Innimellom andre gjøremål hjemme tilbragte vi månedens første dager i vesterled - et fint gjensyn med hyggelige Sjøsanden Camping og det vakre turområdet Furulunden - og selvfølgelig sentrum av byen.

Vi fikk oppleve både sol og sommervarme og skyer og havblikk - helt til regnet sendte oss hjem igjen.  Den uka yr.no lovet oss sol og fine forhold endte med tidenes styrtregn over Sørlandet - men da var Hymeren trygt parkert hjemme i garasjen.  Vi fikk imidlertid et par-tre fine dager i Mandal - med mat på grillen og turer både til fots og på sykkel.

2. september 2018

Vi var der i juni - og er tilbake igjen i september.  Mandal med flotte Sjøsanden og Furulunden - her ønsket vi september velkommen....

Kalenderen sier høst, men enda er det rest av sommer i lufta.  Innimellom andre gjøremål hjemme tilbragte vi månedens første dager i vesterled - et fint gjensyn med hyggelige Sjøsanden Camping og det vakre turområdet Furulunden - og selvfølgelig sentrum av byen.

Vi fikk oppleve både sol og sommervarme og skyer og havblikk - helt til regnet sendte oss hjem igjen.  Den uka yr.no lovet oss sol og fine forhold endte med tidenes styrtregn over Sørlandet - men da var Hymeren trygt parkert hjemme i garasjen.  Vi fikk imidlertid et par-tre fine dager i Mandal - med mat på grillen og turer både til fots og på sykkel.

2. september 2018

Frokost på hyggelige Sjøsanden mens det enda er rest av sommer i lufta
Sjøsanden - har gitt slipp på sommerens badegjester
En strand nesten helt for seg selv
Furulunden - med små bortgjemte strender på rekke og rad
I skillet mellom sommer og høst
Risøbank midt i turområdet Furulunden - bygget på 1900 tallet - nå eid av Staten
I lokalene finnes det både sommerkafe, kunstgalleri og selskapslokale - alt åpent for allmenheten
Furulunden er et flott område med turstier, brygger og badeplasser
Blikk stille og nesten trolsk stemning ved Furulunden

Og selvfølgelig ble det en sykkeltur inn til sentrum av sjarmerende Mandal med restauranter lang elva - og kulturhuset Buen

Kulturhuset Buen med gressbevokst tak
Broa over Mandalselva til Kulturhuset Buen

Med denne lille utflukten til Mandal og Sjøsanden måtte vi si oss ferdige med sommeren for i år - og hvilken sommer........