Velkommen hjem i nybygget garasje kjære Hymer – nå får Saaben endelig selskap igjen på parkeringsfronten. Det kribler etter å ta fatt på Hymerlivet igjen.

Vinteren 2018 var av det slaget vi ikke liker. Lang, kald og snørik – særlig mars var uvanlig kald og bidro til at snøen ble liggende ekstra lenge på markene. Hymeren har tilbragt vinteren på bobilhotellet på Høie Fabrikker, og for å få rygget den inn i innkjørselen og inn i den nybygde garasjen var vi avhengige av at gården var fri for de store snøfonnene.

Påskegjester fra Oslo lånte Hymerplassen i garasjen fram til langfredag, men da de var dradd var det ikke mer å vente på. Den siste turen til Høie tok vi fredags formiddagen og hentet Hymeren hjem igjen. Litt plunder med å få bøyd antennen på taket såpass ned at bilen kunne rygges inn under garasjenporten, men det gikk da til slutt. Så nå står den der, koblet til strøm og blir fylt opp igjen av alt som ble tatt ut i høst. Nå bærer det på tur igjen ved første anledning !!

30. mars 2018

I godt selskap i den nye garasjen