Den andre sesongen av Hymerlivet er slutt, og bilen skal få hvile på hotell i vinter sammen med andre likesinnede, mens vi venter på en ny vår.....

Den siste turen for i år er unnagjort, og bilen skal klargjøres for den mørke og kalde årstid.

Den tømmes for alt som ikke behøver å være der i vinter, det støvsuges og vaskes innvendig, og bilen får en grundig vask utenpå.  Alt vann er borte fra tanker, slanger, ledninger og kraner, og Hymeren kan møte vinteren uten å ta skade av det. Vi hadde håpet at den planlagte garasjen skulle være ferdig til denne vinteren, slik gikk det ikke.  Derfor har vi booket plass på bobilhotell, og en overskyet og høstlig søndag kjøres bilen opp til en stor lagerhall på Høie fabrikker – der den skal få lov til å stå i vinter, trygt og tørt og ute av veien for byggearbeidene på garasjen.

15. oktober 2017

IMG_0020
Vasking og tømming og klargjøring av bilen før vinterlagringen
Vasking og tømming og klargjøring av bilen før vinterlagringen
IMG_0021
Parkert for vinteren på bobilhotellet på Høie Fabrikker
Ha det bra i vinter da- kjære Hymer
Ha det bra i vinter da kjære Hymer