Veien til Sverige går selvsagt via Oslo når et nytt barnebarn har sett dagens lys for bare 3-4 uker siden

Enda to ukers ferie til gode, som skal brukes i Sverige langs Göta Kanal.  Første etappe av denne turen gikk imidlertid innom Oslo igjen, vi måtte jo se om Bendik hadde vokst noe på de drøye to ukene siden vi så han første gang.  

Vi dro hjemmefra søndag ettermiddag, og etter en overnatting i Sandefjord parkerte vi igjen på Ekeberg Camping for en natt med innlagt besøk på Bøler.  Ekeberg var adskillig mindre befolket enn da vi var her for 2 uker siden, men så stenger jo også campingen for sesongen 1. september. Igjen flest biler med utenlandske skilt, og en god del teltliggere.  Vi fikk oss en fin tur gjennom Ekebergparken ned til Ekebergrestauranten som ligger der med flott utsikt ut over Oslo.    En middag her, tja, kanskje en annen gang, denne dagen ble det middag på Bøler sammen med Bendik og de nybakte foreldre.  Mens de laget middag, tok vi med oss minsten ut i vogna på en fin trilletur i Østmarka og forbi Nøklevann, før en sulten liten baby sa tydelig i fra om at det var på tide å komme seg i hus igjen.

Mandag morgen var det farvel til Oslo for denne gangen, nå skulle ferden langs Göta Kanal starte…..

28. august 2017

Tilbake på Ekegberg Camping - denne gangen med strøm
En stolt farmor på trilletur med lille Bendik gjennom Østmarka ned til idylliske Nøklevann
Lille Bendik sover søtt
Bendik - litt mer våken enn første gang vi så ham