En stor flokk ville hester beitende i skogbrynet på Langeland mellom Fyn og Lolland - et vakkert syn.

Sommeren 2017 var vi på Langeland.  Syd på øya lå den lille byen Bagenkop - herfra syklet vi ned til sydspissen på øya.  Her fantes en stor flokk ville hester som beitet innenfor et stort, inngjerdet område.  Vi var heldige og fikk sett hestene der de beitet fredelig i skogbrynet.  Dessverre hadde jeg ikke fått med meg zoom objektivet til kameraet.  Vi var såpass langt fra hestene at bildene ikke ble helt bra uten zoom.  Men synet av hestene var opplevelse nok - der den store flokken beveget seg majestetisk rundt.  Naturen på sydspissen av Langeland var flott - vi tilbragte flere timer her og fikk oppleve både ville hester og grønne enger.....

Langelands ville hester

Naturen på Langeland