Vinteren går sin gang mens vi øyner et håp der framme om en ny sesong av Hymerlivet.....

Siste turen med bobilen i vår første sesong er forlengst unnagjort.  Bilen er parkert for vinteren og klargjort for oppholdet utendørs.  Den ble tømt for alt som ikke egner seg for opphold i minusgrader.

 

Vinteren er brukt til å planlegge nye turer.  Etterhvert som vårsola gjorde det mer levelig utendørs har vi så smått begynt å klargjøre bilen for en ny og spennende bobilsesong.  Første året hersket det nok litt kaos bak i den store garasjen, dette vil vi forsøke å unngå i år.  Sykkelstativ er fastmontert inne i garasjen, og Ikea har jo veldig nyttige gjennomsiktige plastkasser i forskjellige størrelser til oppbevaring av løsøre som ikke behøver å være inne i bilen.  Vi har dessuten kjøpt en ekstra toalettkassett, om vi nå skulle komme i beit for et egnet sted til tømming har vi litt ekstra plass til nødvendighetene….

 

Vi teller nå dagene til sesongen 2017 kan starte – første turen går strake veien til Color Lines kai og Superspeed som skal ta oss over til sesongstart i Danmark fredagen før palmehelga.  Forhåpentligvis går det deretter slag i slag helt fram til høstmørket for alvor senker seg over landet igjen.

30. mars 2017

Vinterparkering i gården i påvente av ny garasje som skal komme her
Fint i februarsola - det frister jo med en tur.....
Vinter i Sjømannsgata
Vi lengter mot våren......